Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dana Tjurina

+30

 
  • 9

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 5801 skatījumi

Ko darīt, lai iesnas kļūtu par iesnām, nevis tecētu tikai šķidrums?

Veselība » Slimības un simptomi

Pirms 14 gadiem

Lai būtu precīzāka..iesnas man jau ir..tikai ļoti šķidras.. Gribētos tikt no tām vaļā, bet, ja tas tik drīz nav iespējams, tad vismaz padarīt tās biezākas un retākas..tā, lai nepārtraukti nav jātur salvete pie deguna.

Dana Tjurina, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ērika Kļava

+1187

 
nu jo skidrakas iesnas,jo iekaisums mazaks.. kad paliek biezakas un zaljganas- tad iekaisums pieaug.. nu es ieteiktu tomer lietot zales nevis kjepaties ar tiem tautas lidzekjiem,jo ta tiesam tik visu var ievilkt.. piemeram, man loti palidz Vibrocil. ieprieks minetais Rinogels ir pretvirusu siede, kas lidz tikai pirmajas iesnu dienas..velak jau jamekle nopietnaki lidzeklji.
starp citu tekosas , skidras iesnas biezi vien ir ari alergiskas iesnas..varbut padoma vai nav pret kko alergija? tad jalieto pavisam citas zales.(medikja viedoklis :D)

pirms 14 gadiem  

Antoni lacitis, pirms 14 gadiem :

man apmeram 11 gadu vecuma paradijas diezgan regularas iesnas, ar laiku kluva biezas dzeltenigas. man veica operaciju nezinu kapec jo tas lidzeja tikai uz neilgu laiku, izopereja (polipus) tomer pec kadiem 3 menesiem atkal atsakas. nu man ir 16 un katru dienu vismaz 20x jasnauc deguns lai kaut cik varetu paelpot, nevaru pat normali patuset ar draugiem. nedaudz tada sajuta ka tas vis ir ari kakla tpc biezi splaudos. ko man vajadzetu darit un kadas zales lietot? Veletos dzirdet medika viedokli.

Ērika Kļava, pirms 14 gadiem :

nu ieteiktu noskaidrot vai nav alergija pret kko. iespejams, iesnas tpc ka saskarsme ar alergenu ikdiena (tie var but puteklji, pelejums, majdzivn. spalvas uc.) vai gadijuma nav ari skaudisana?
tad jaizvairas no alergena (cik iespejams) , tikai nakamais solis tad ir zales.. alergisko pretiesnu lidzekli ir diezgan daudz,biezi vien nakas eksperimentet,lai atkrastu to,kas lidz. ja ta tiesam alergija,tad jalieto ari piem. Singulairs. bet tas viss tikai pec vizites pie alergologa.

Ērika Kļava, pirms 14 gadiem :

ak jaa.. ir iespejams vel viens variants: ta nav alergija- bet hronisks deg.blakusdob. iekaisums (haimorīts). tad gan ta arstesana ir cita. kaut laikam neesmu dzirdejusi ,ka to var izarstet, bet ar pareizajiem medikamentiem var uzlabot situaciju!
un vispar ko par to saka tavs gimenes arsts?? medikjis iesaka nearsteties internetā,bet doties pie medikja :D

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Iešņauc degunā miltus, tad tev netecēs šķidrums, bet gan kaut kāda pankūku mīkla :D

pirms 14 gadiem  

Dana Tjurina, pirms 14 gadiem :

nu re..atbildēt var arī bez rupjībām.. Šis komentārs vismaz lika pasmaidīt :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

SILVIJA GULBE

+1192

 
Vajag iztaisīt deguna blakus dobuma rentgenu, polipi (bērnībā operēti) mēdz atkārtoties!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

iešņauc želantīnu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vislabākais ir "rinogēls", tie olynth un pārējie ķīmiskie, atvainojiet, sūdi ir laika un naudas izšķiešana. Iesnas jau nav slimība, bet simptoms.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Alans Runcis

+4183

 
Man viena paziņa ieteica iedzert alu. Effekts bija labs, gan visa draza sāka atklepoties, gan iesnas nāca ārā. Bet tas man "zirgam". Un ja kādam organisms vājāks...

pirms 14 gadiem  

dzhonsons, pirms 14 gadiem :

karstu vai aukstu?

Alans Runcis, pirms 14 gadiem :

Karstu protams :) Ielēju krūzē, ieliku mikrenē uz dažām sekundēm... pārsteidza tas ka "gāzes" nepazuda.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
iesnas vispār ir infekcija,ja 2-3 dienas nekas nemainās,tad tā ir infekcija kas atkal sevi saslimdina,ja tā var teikt,tad vajag lietot antibakterioloģiskās ziedes,teiksim Rinogēls,ko var triept degunā.eikalipta,skuju, ēteriskās eļlas,daži pilieni ūdenī ,tās uzsilda,lai vienkārši izdalās gaisā,ja dienas 6 -7nekas nemainās,nu tad ir iekšējs iekaisums,tad tikai dakteris var līdzēt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu tak taa ir iesnu pirmaa stadija, nevajag neko dariit, sabendeesi tik ozhu ar visiem tiem puushamajiem, dzer zaalju teejinjas un peec dienaam divaam vairs nebuus skjidri tie punkji, bet saaks sacieteet... citreiz paariet pavisam taas iesnas, citreiz veel jaapamokaas ar to, ka deguns ciet. Ja skraidi laukaa bez cepures un shalles, tad nekaadas jeegas nebuus gan :)

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš Daugins, pirms 14 gadiem :

bet eniivei, tas jau tikai man paliidz, nez kaa ar Tevi buus. Jo, ja es saauksteejos un ir iesnas, tad notiek taa, pa stadijaam :)

Dana Tjurina, pirms 14 gadiem :

ārā vispār neeju, tikai uz hokeju biju. Bet biju pietiekami silti saģērbta. Par zāļu tējiņām paldies! Pūšamos nelietoju, pietiekami daudz briesmu stāstus esmu dzirdējusi par iekaisumiem, ko tie rada. Esmu dzirdējusi, ka kaut kas jāizvāra katliņā un tad jāelpo tvaiki..tikai neatceros, kas bija jāvāra..kartupeļi?tēja?kāda?

Mārtiņš Daugins, pirms 14 gadiem :

Bet nebij taa, ka tie novaariijumi, laikam eikalipta, veel pastiprinaas to teceeshanu? To labaak pamekleet kaut kur internetaa, mozh arii ko jaucu un nav eikalipts. Gan jau var arii piparmeetras un kumeliishu savaariijumu oshnjaat ar ;) kaa jau tautaas saka, ka aarsteejot slimiiba paariet septinjaas dienaas, neaarsteejot- 10dienas ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

No kurienes Tev tas skjidrums tek? :D ja no deguna, tad taas arii sauc par iesnaam... ar katru dienu ar vien stulbaaki jautaajumi...

pirms 14 gadiem  

Dana Tjurina, pirms 14 gadiem :

No deguna..zinu, ka tās ir iesnas..tikai nevajag braukt virsū uzreiz, ja nesaprati jautājumu! Ļoti šķidras iesnas, kuru dēļ nevar ne normāli paelpot, neko..visu laiku salvete jātur..pretīgi..Par normāliem puņķiem grūti nosaukt. Atvainojos, ka nebiju pārāk precīza jautājuma formulēšanā.
Vnk jau ir apnicis..gribu būt vesela.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.