Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3860 skatījumi

esmu 30g, 43kg. Pulss mēdz būt no 90-116, asinspiediens pazemināts, esmu gājusi uz kardiogr, bet tur uzrādija aritmiju. Tas ir normāli?

Veselība » Slimības un simptomi

Mana ģimenes ārste saka, ka tas ir normāli, bet es jūtos bieži vien slikti- reibst galva. Īpaši slikti man ir tad, ja es paguļu diendusu. Tāda sajūta, ka sirds pa muti izkāps, reibst galva un ir bezspēks.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Normāls pulss jūsu vecumam ir no 60 līdz 100 sitieniem minūtē miera stāvoklī. Ja pašsajūta ir slikta, tad normāli tas nav. Jūsu svars gan ir ļoti neliels. Neievērojiet kādas diētas vai nelietojiet kādus preperātus? Pazemināts asinsspiediens tiešām izraisa galvassāpes, reiboni un bezspēku, taču vai tas jums ir pazemināts vai nav jūsu jautājumā nav teikts. Ja nebūtu paaugstināts pulss, ieteiktu iedzert kādu tasi kafijas, kas ātri palielinātu asinsspiedienu un pašsajūtu, taču līdz ar asinsspiediena celšanos, palielināsies arī jūsu pulss, kas jau tā ir liels.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Zems asinsspiediens un augsts pulss ir vispārējā veselības stāvokļa simptoms. Parasti problēma ir saistīta ar nierēm vai ar sirdi, kā arī īslaicīgi var būt saistīti arī ar šoku vai kādu citu saslimšanu. Ja jūsu ģimenes ārsts uzskata, ka tas ir normāli un nav pamata uztraukumam, tad ir pienācis laiks mainīt ģimenes ārstu un veikt vispārēju veselības pārbaudi, piemēram, Veselības Centrā 4 vai citā maksas klīnikā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

-7

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A jums augums maziņš! Tā kā varbūt tie 43 kg nemaz nav tik traki. Bet vispār var izrēķināt to masas indeksu — http://www.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm

Lauciņā «Your Height» jāievada augums centimetros.
Lauciņā «Your Weight» jāievada svars kilogramos.
Klikš uz «Compute BMI».

Ja rezultāts ir robežās no 18.5 līdz 24.9, tad ar svaru viss ok.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.