Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sintija

+20

 
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1900 skatījumi

Man m-reizes ilgst jau 3 nedelu!3 nedela sakas tadas sapes,ka ar katru dienu mazak var izturet.Gribeju pajautat vai tas ir normali?

Veselība » Slimības un simptomi

Man ilgst mesereizes jau 3 nedelu,ko darit nezinu.Taisiju abortu JAnvari,2 menesus viss bija ok,saku dzert tabletes kuras izraktija Gesytil 70/20.PAteica lai parstaju,bet neka tadas sapes sakas ka drausmas.VAi tas ir normali?Vai tas nevar novest pie nenoversama?Pie ginekologa bail iet,ja nu gadijuma kas.Mes visi esam depresija.SAk paradities simptomi.Ludzu iesakiet kaut ko!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inga Mersi

+1240

 
Dumjākais ko vari tagad darīt, tas ir baidīties, jo baidīties var būt par vēlu... jo padomā, cik asiņu esi patērējusi pa tām 3 nedēļām...
Šādos gadījumos var saukt arī ātros (ja asiņo 3 nedēļas un pie tam ir sāpes), tā kā izlem, vainu ātros, vai rīt pat pie ārsta.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nu ātros jau nevajag raustīt, ja pati var pārvietoties. Un visiem, kas tev tur depresijā ir, tiem ir jāņem miets rokā un jādzen tevi pie ārsta. Jo ilgāk gaidīsi, jo interesantāks gadījums medicīnas studentu mācību grāmatās būs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Sintija tavai mātei vajadzētu ar koku pa muguru un tev, godīgi sakot, arī. Skriešus dodies pie ārsta, jo tam visam var būt nelabojamas sekas. Nez vai tu savai mātei teiksi paldies, kad tev pēc tā piena ar etiķi, bērnu vairs nevarēs būt. TAS NAV NORMĀLI, kad asiņošana ir trīs nedēļas un vēl ar sāpēm. Pat arī ja tu dzer kādas tabletes. Drīzāk, ka pēc aborta sācies kāds iekaisums. Nesabojā savu dzīvi, ja jau esi tik liela, ka vari ar seksu nodarboties, tad vajadzētu arī sākt domāt pašai ar savu galvu nevis mammas. Skarbi, bet tā ir tikai un vienīgi tava veselība!!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

-7

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas sods par bērna nogalināšanu. ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Doma tāda, ka tā var arī beigt savu dzīvi un mātei par to, nebūs kas pasaka paldies.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Gedvarde

+1676

 
Protams, ka tas NAV normāli. Man MR ilgst 3 - 5 dienas! Sen vajadzēja būt pie ārsta un bez nekādām bailēm pie ginekologa. Tev nav bail par sevi? tas tak ir nopietni!

pirms 13 gadiem  

Sintija, pirms 13 gadiem :

ir bail ari par sevi.bet nekadigi uzdosinaties nevaru aiziet

Liene Gedvarde, pirms 13 gadiem :

met malā bailes, tas jau ir aizdomīgi ilgi. Saproti kādas tam var būt sekas... Varbūt pat netikt pie bērna.. Nav joka lieta. Ok, ja būtu nedēļu, tad varētu pdomāt, ka vēl var pagaidīt, bet ja vēl ir sāpēs un gandrīz mēnesi asiņošana, tad jāsaņemas un jāiet pie ārsta. Beidz tak! Saņemies!

Sintija, pirms 13 gadiem :

Isak sakot situacija tada.Sodien mammai zvaniju,vinja pateica,nedelju gaidi,gan jau tas no tam tabletem,lai es izdzeru pienu ar uksusu...kautko tamlidzigu vina teica.pateica tikai to ka uz buum neko nevar pateikt.Tikai to ,lai gaidu.Nu labi,kad saku just to ka viss man vairs nav speka,puisa radinieki sacela paniku, ka ta nav joka liet.pie arta nevelos iet,jo zinot savu mammu vinja saks blaustities,ka mekleju tikai slimibas un beiga vargule esu,ta ir bijis vienmer.Un turklat ja vel mani liks slim

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Ar tādām metodēm tikai Darvins māj ar galvu. Dabiskā atlase turpinās. Varētu domu paturpināt, bet tad tu apvainosies. Pienu ar etiķi dzert, nopietnas zāles, palasi vēl par urīnterapiju, vai pastāvi uz galvas kādas piecas stundas dienā. Žetons tavai mammai par medicīnas zināšanām.

Sintija, pirms 13 gadiem :

Druscinj nesapratu tavu domu

Anda Andiņa, pirms 13 gadiem :

Doma tāda, ka tā var arī beigt savu dzīvi un mātei par to, nebūs kas pasaka paldies.

Sintija, pirms 13 gadiem :

Driz jadodas pie arsta,paskatisimies ko vinjs pateiks,bail ir!JA nu gadijuma kaut kas drausmigs!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.