Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1876 skatījumi

1.Problēma - kārpas uz rokām (3 kā pumpa, 3 gar naga sānu, deformējot nagu, ienadzi) 2.Problēma - esmu bijusi pie 3 dermatologiem-nekaa

Veselība » Slimības un simptomi

Labdien.
1.Problēma - kārpas uz rokām (3 kā pumpa, 3 gar naga sānu, deformējot nagu, ienadzi)
2.Problēma - esmu bijusi pie 3 dermatologiem:
- 1 teica, ka tā ir sēnīte, lika smērēt aptiekā darinātu dārgu krēmu, kas nedeva pilnīgi nekādus rezultātu, tās pat kļuva lielākas
- 2 secināja,ka tās ir papilomas vīrusa izraisītas kārpas, ko momentā man piesaldēja ar šķidro slāpekli, bet tas bija briesmīgi, jo jāpasaldē bija visi rokas pirksti, no sāpēm noģību. Kad nogāja čūlas, kārpas turpināja augt un attīstīties;
- 3 dermatologs-plastikas ķirurgs solījās ar lāzerterapiju viegli un efektīvi likvidēt kārpas, solot,ka tas nedaudz sāpēs....šai procedūrai vēl neesmu sadūšojusies, jo bail zaudēt samaņu atkārtoti :/
Iespējams vajadzētu apmeklēt vēl kādu speciālistu? Esmu diezgan izmisusi, jo pēc piesaldēšanas procedūras tās ir kļuvušas diezgan jūtīgas/sāpīgas.

Ar cieņu,

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Andris

+3489

 
Es vizmaz 50% savu kārpu noņēmu ar struteņu brūno sulu lietojot uz vietas vietas max 2 reiz.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
uzliec meklētāju uz vārdu kārpa, kārpas, tur jau visi padomi ir.

Kāpēc gāji pie dr, vai ar strutenēm, dievkrēsliņiem jau izmēģināji? Daudziem tie palīdz. Bet jāgaida vasara.
Man nepalīdzēja, man zīlniece nobūra un atņēma.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es arī mocos ar kārpām - kopā man viņas ir 4. Saldējusi esmu miljons reizes - pilnīgi ne silts, ne auksts, bet sāp gan ellīgi. Beidzot aizgāju pie dermataloga, izrastīja skābi. Jālieto 1x nedēļā ~ 2 mēnešus. Pagaidām esmu lietojusi 2 nedēļas un rezultāts jau ir! Nezinu jau, protams, vai izdosies atbrīvoties pavisam, bet cerība ir liela, jo viņas ir stipri samazinājušās izmērā (respektīvi virskārta atmirst un nolobās nost). Tie 2 mēneši ir nepieciešami, lai pilnībā iznīcinātu sakni.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Marita Mari

+500

 
vari pamēģināt ar kartupeli pārgriez kartupeli uz pusēm un iesmērē kārpas,tikai kartupeļus ir jāpaliek zem jumta notekas lai pūst,tā mans brālis tika vaļā no kārpām.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ir virkne problēmu, kuras konstatējot kārtīgs ārsts sūta pie tantām. Piemērām nav dzirdēts, ka "rozi" varētu izarstēt medicīniski.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Visefektīgāk palīdz koncentrēta slāpekļskābe, kuru var palūgt skolas ķīmijas kabinetā. Sērkociņu ar vatīti skābē pamērcē un precīzi uzliek veidojumam. Nokūp, BET TAS NEMAZ NAV SĀPĪGI. Papilloma sažūst un pats var to ar šķērītēm jau atmirušu nogriezt vai gaidīt, kamēr nokrīt pati. Jādara ngan tas noteikti vecā mēnesī.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.