Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1141 skatījumi

Ko darīt???

Veselība » Slimības un simptomi

Manam bērnam ķirurgs kā iespējamo diagnozi noteica ceļgala meniska plīsumu. Viens ķirurgs uzlika ģipsi un teica, lai nedēļu pastaigā, varbūt palīdzēšot. Šīs nedēļas laikā ģipsis sāka kustēties un pēc nedēļas tika noņemts (to izdarīja jau cits ķirurgs). Kad sāpes nepārgāja, trešais ķirurgs nosūtīja uz sildīšanu. Es bez medicīniskās izglītības saprotu, ka kaut kas te nav kā vajag, bet kas????
Beigās vajadzēs vien taisīt operāciju par bargu naudu, jo nebūs jau vairs neatliekamā.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Baiba

+967

 
teikšu tā,neesmu nekāda spečuka medicīnā,bet operēt ceļus nedrīkst,pēc tam ir vēl sliktāk,pašai ir problēma ar durstošu,principā neizskaidrojamu sāpi labajā celī,biju uz sildīšanu,pfff...kaķim zem astes.
Pēc gandrīz 10 gadiem,pat vairāk esmu sapratusi,ka Rīgas ārstiem nedrīkst ļaut sevi ārstēt,viņiem,ka tik maksā un tev visu izgriezīs,apgraizīs utt,un labuma nekāda,un NE PAR KO NEATBILD.
ir cik es zinu laikam Kuldīgā vienreizējs ārsts,kuram ir pāri 80. Dr.Vaļģis,kurš darbojas ar adatu terapiju,un saved kārtība daudz cilvēku veselības,nekāds zīlnieks,nekāds ekstrasens vai kāds šamanis,cilvēks,kurš lielāko savu dzīvi nodzīvoja cietumā ar ķīniešiem/tibetiešiem manuprāt,baidos samelot,kuri viņam samācīja visu šo,tajos laikos viņiem bija adatu vietā zivju asakas.
ja ir interese,padod savu @-pastu,pamēģināšu noskaidrot tel.nr vai adressi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Palūdziet ģimenes ārstam nosūtījumu uz Veselības centru 4 vai kādu citu Rīgas klīniku un aizbrauciet ar bērnu pie ķirurga uz konsultāciju, uztaisīsiet rentgena uzņēmumus, lielākoties jau lauku rajonu ārsti, kas izmanto vecu rentgenu aparatūru nemaz neredz to, ko vajadzētu redzēt, un gribot nemaz nevar palīdzēt. Privātajās klīnikās ir laba, jauna un mūsdienīga tehnika, atsaucīgi ārsti un pāris vizīšu laikā atrisinās problēmu, kas ārpus Rīgas vilksies gadiem.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.