Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sivēns

+71

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1525 skatījumi

īslaicīgs redzes zudums,bālums. Kas tas ir?

Veselība » Slimības un simptomi

Vēlējos noskaidrot,kas varētu būt pie vainas ? --
Pēkšņa slikta dūša,pēc neilga mirkļa sāk griezties galva līdz uz mirkli pilnībā iestājas tumša bilde (pazūd redze). Kļūst bāla āda un pēc šī parādās auksti sviedri. Šī lēkme beidzas aptuveni 3minūšu laikā. minūti vēlāk jau jūtos pavisam normāli. Tā noticis 2reizes. pirmā bija pirms pus gada.

Varat ko teikt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Izklausās pēc epilepsijas lēkmes, griezieties pie sava ģimenes ārsta un palūdziet uztaisīt elektroencifalogrammu un galvas smadzeņu datortomogrāfiju. Ja jūsu ģimenē nav epilepsijas slimnieku un lēkme ir parādījusies pusmūžā pirmo reizi, tas var būt arī pirmais simptoms asinsvadu samezglojumiem smadzenēs vai smadzeņu audzējam, kur ir nepieciešama savlaicīga ārstēšana un ķirurģiska iejaukšanās. Ir dīvaini, ka cilvēki uzdod jautājumus šeit, bet negriežas pie ārsta. Jebkuras izmaiņas mūsu organismā, sajūtās, utt. liecina par saslimšanu.

pirms 11 gadiem  

Ināra Laizāne, pirms 11 gadiem :

Un var arī būt tikai veģetodistonija. Vai ta nu cilvēks tik briesmīgi uzreiz jābaida.
Protams, ārstu derētu apmeklēt.(Mans tēvs pusi mūža ar līdzīgām izpausmēm dzīvojis; arī epilepsiju mēģināja atrast, bet tā arī nekādas dg. nemaz nav)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.