Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Maira

+322

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2362 skatījumi

Bumbulītis Uz kakla, zem pakauša..

Veselība » Slimības un simptomi

Kas varētu būt bumbulītis aizmugurē uz kakla, zem pakauša.. Ja ar roku taustītu vietu, kur sākas galva, tad pa labi no iedobītes, pa vidu (tur kur ir cīpslas, vai kas tāds).. Bumbulītis sāp, kad piespiež, vai atliec galvu uz atpakaļu, bet vakarā, kad vienkārši pieskarās.. Sāpošā sajūta ir tāda it kā būtu sapūsts, bet nav.. Parādījās apmēram pirms divām nedēļām. Sākumā nedaudz bija tāda sāpoša sajūta, it kā būu sapūsts, vai nogulēts, pēc tam tā puse tā kā nedaudz piepampa, un beigās parādījās bumbulītis.. Padomāju, ka, varbūt, limfu mezgls. Bet, nezinu, vai limfu mezgli ir zem pakauša. Un, manuprāt, tad būtu jābūt 37' temperatūrai, kuras nav...
Pieraksts pie ārsta jāgaida, tāpēc rakstu šeit.. tomēr uztraukums..

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vai neesat iedomājusies apmeklēt savu ģimenes ārstu? Jebkuras izmaiņas, vizuālas un sajūtu līmenī, liecina par saslimšanu, un ar diagnožu uzstādīšanu jau vairāk nekā 100 gadus nodarbojas kvalificēti ārsti.

pirms 11 gadiem  

Maira, pirms 11 gadiem :

Kā jau rakstīju, jāgaida pieraksts pie ārsta..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 
Par maz informācijas, lai dotu padomu. Vai jums ir bērniņš, drusku vecāks par gadu?

pirms 11 gadiem  

Maira, pirms 11 gadiem :

Jā, 9. oktobrī palika gadiņš..

Dina Bašķe, pirms 10 gadiem :

To, ko var ar roku sataustīt, nebūs grūti izmeklēt. Vajag sagaidīt vizīti pie ārsta arī tad, ja sūdzības mazinās vai pazūd, īpaši, ja joprojām barojat bērniņu ar krūti. Ārsts Jūs izmeklēs un nozīmēs nepieciešamos izmeklējumus. Un tad, vai nu rīkosieties, kā nepieciešams, lai problēmu novērstu, vai arī iegūsiet sirdsmieru un zināsiet droši, ka viss kārtībā. Lai veicas!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.