Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jana

0

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1495 skatījumi

Trauksmainība, vājums, reiboņi..

Veselība » Slimības un simptomi

Es nevaru atkal nejautāt, jo biju pie ģimenes ārsta, pagaidām tikai nostādīja diētu (dārzeņi, augļi, kefīrs, un tml.). Es saprotu, ka pie mana ģimenes ārsta nav jēgas vērsties, jo tāpat nekur neaizsūtīs un neko lādzīgu nepateiks.
Pašlaik sēžu un jūtu cik spēcīga ir trauksmainība, ik pa laikam trīcu, noraustos, vēders sāp visu laiku, dažbrīd arī paliek mierīgāks, kad iedzeru to kefīru. Ļoti liels nogurums, bezspēks, tiklīdz pieceļos kājās, kustos, vai pat koncentrējos kaut ko izlasīt vai kā tml., stipri sareibst galva, viss tā kā sāk peldēt.. Stāvoklī es nevaru būt (pieminu, jo bieži par to aizdomājos, paskatoties cik uzpūties vēders) Nevaru, - jo nav tādi simptomi.. ēstgriba tieši pasliktinās, no domas par jebkādu ēdienu pat paliek nedaudz slikti. Siekalas kļuvušas biezākas, un elpa pasliktinās, kaut tīru zobus divreiz dienā. Varbūt, tomēr viss uz nervu pamata, nezinu. Man ir tikai 18 gadu.. bet vienmēr kaut kas nav kārtībā..Katru dienu kkas sāp, nejūtos labi. Varbūt ir V.Distonija...

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nils Cukurs

+70

 
Es ieteiktu mainīt ģimenes ārstu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
vai tiešām tevi pat uz analiizēm nenosūtiija?!,tev jāsāk ar to ka prasi ģim. ārstam lai nosūta uz asins analiizēm un fekāliju izmeklējumi arī ir šajā gadiijumā obligāti,jo visi galvenie simptomi ir saistiiti ar vēderu (uzpūties), kājau šeit cilvēki tev saka,- neviens nepateiks kas tev vainas šeit,vainas var būt visneiedomājamākās,kautvai sākot ar žultsakmeņiem utt., līdz pat kautkam ļooti nopietnam., tu saki slikta ēstgriba ,uzpūties vēders un elpa arii pasliktinās,- pie šiem simptomiem fekāliju analiizes ir obligātas un nekautrējies to prasiit ģim. ārstam, jo beigās jau var izrādiities ka tavai sliktajai pašsajūtai ir visbanālākais iemesls, - gremošanas paraziiti,tārpi vēderā

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nils Cukurs

+70

 
Vispār izklausās ļoti nopietnas veselības problēmas priekš tik jauna cilvēcioa.Vēl varētu griezties pa taisno poliklīnikā izstāstot savas problēmas par veselību un ģimenes ārstu.Tas gan uzreiz dārgāk maksās.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Tad nāksies apmeklēt kādu speciālistu par maksu.

A tu domāji - ģimenes ārste, kura tomēr gadus 8 medicīnu mācijusies, tevi izmeklējusi, nevar pateikt kas par vainu, a te sētnieks pēc dažām rindiņām - tā uzreiz visu noklārēs?

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.