Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inita

+10

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1660 skatījumi

atraugas

Veselība » Slimības un simptomi

Labdien mani jau kādu laiku nomoka atraugas, bet ne tādas normālas. Sajūta ir tāda itkā kunģī sakrājas gaiss kas pats nenāk ārā un ir jāspiež ar varu laukā. Un ja tas ir sakrājies pārāk daudz tad ir tāda dīvaina sajūta iekšā liekas ka tads kā tukšums, kā kutināšana un liekas ka sāk reibt galva. Tas nav visu laiku, bet katru dienu un liekas ka uznāk lēkmes kas ilgst paris stundas un visu laiku ir jāatraugājas. Kas tas varētu būt? Pie ārsta ir buts vairākas reizes, asins analizes ir ok, uriina analīzes arī. tagat jāgaida kobra.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sākšu ar to, ka neesmu (!) ārsts, bet tas, ko tu tagad raksturo, ļoti līdzinās kaut kādai veģetatīvai distonijai, somatoformas disfunkcijai. Ja tagad nejaucu, tad tie parasti arī izpaužas kā fiziskas kaites (citiem caureja, citiem elpas trūkums, citiem vēl kaut kas), taču, uztaisot analīzes, viss izskatās kārtībā.

Aizej pie ģimenes ārsta un paprasi nosūtījumu pie psihiatra. Tev varbūt liekas, ka es tagad kaut kādu huiņu maļu, bet man tā bija. Gāju ar domu iet pie neirologa, jo moška kādu nervu nospiež, beigu beigās aizsūtīja pie psihiatra un izrādījās, ka man kaut kas ar to somatoformu nebija kārtībā. Pačilloju uz benzodiazepīnu trankvilizatoriem un paroksetīna un viss daudz maz nokārtojās.

Tikai ņem vērā, ka es esmu kļūdījies iepriekš, tā kā, iespējams, kļūdos arī šoreiz.

Un drošības pēc vēlreiz - es neesmu ārsts.

(:

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ināra Laizāne

+1797

 
Pievienojos ''my nane is anonymous...'' paustajai domai, vienīgi ideālais variants būtu nevis psihiatrs(it sevišķi jau sieviešu dz. pārstāvei), bet psihoterapeits, kas nevis nozīmē tabletes(protams, arī tās atvieglo dzīvi, bet diemžēl neārstē), bet kopīgi ar tevi pašu sarunājoties, izanalizē, kas dzīvē ir pie vainas, un, ko un kā mainīt,un kaite vienkārši izčib pati no sevis, ja sadarbība veiksmīga un pietiekami ilgstoša. Jārēķinās ar ilgstošu ārstēšanos, mazākais ir 11 seansi, ja nemaldos. Un tas diezgan dārgi, viens seanss 25-40 Eur( Rīgā, ārpus Rīgas var būt stipri lētāk). Bet visiedarbīgākais terapijas veids, un patiesi ārstē.
Protams, ja ir iemesli, kas neļauj iziet psihoterapiju, atliek vai nu psihiatrs(rīdziniecei ieteiktu dr.Ivanovu Ļermontova ielas psihiatrijas ambulatorajā centrā) vai netradicionālā medicīna.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Sākšu ar to, ka esmu tikai redzējis. Kad govij uzpūšas vēders, tajā izdur caurumiņu. Pie ārsta pats eju un tur uzdodu tādus jautājumus.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.