Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

kkk ggg

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1703 skatījumi

Bezspeks, nogurums, vājums

Veselība » Slimības un simptomi

Man ir 16 gadi. Pēdējās dienas ir ļoti liels nogurums, vājums muskuļos un pārējā ķermenī, grūtības koncentrēties. Pie fiziskas slodzes muskuļi ir tādi nejūtīgi, dīvaini, vāji. Pēc treniņa muskuļi ļoti ilgi sāp, nu ja kādas 3,4 dienas bez apstājas. Esmu pieradis pie slodzes, jau 9 gadus praktiski bez apstājas trenējos. Vakar izlaidu treniņu, biju karstā vannā, pēdējās dienas guļu ap 10 stundām, bet jūtos tā pat ne pārāk labi. Slims it kā neesmu, vismaz temperatūra ļoti augsta nav. Nedaudz sāp kakls, ir iesnas, bet to vairāk izjūtu no rītiem. Pirms pāris mēnešiem izslimoju angīnu jau otro gadu pēc kārtas, lietoju antibiotikas.
Domāju, ka tas var būt magnija vai vitamīnu trūkuma dēļ, bet bail, ka var būt arī kāda nopietna nervu slimība.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ievax1x

+307

 
Pēc pirmajiem simptomiem(nogurums, vājums, grūtības koncentrētie utt.) domāju ka tev jādzer vairāk ūdens. Vai neesi samazinājis izdzertā ūdens daudzumu dienā? Lietojot antibiotikas vajadzētu lietot daudz ūdens, lai attīrītu organismu.

pirms 10 gadiem  

kkk ggg, pirms 10 gadiem :

Paldies! Iespējams tiešām jāuzņem vairāk ūdens, jo pēdējās dienas, kā jau brīvlaikā, to vairāk aizstāju ar kolām, sulām un čipšiem.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Visdrīzākais slimība. Nav jau jābūt gultas švakumam. Bet viss, kas prasa daudz enerģijas, kā treniņš, liek manīt par nepietiekamību.
Nu vēl var būt kādas vielmaiņas pārmaiņas sakarā ar pusaudža gadiem. Piemēram organisms sāk strauji augt un tādējādi patērē visu, kas līdz šim it kā pieticis.

pirms 10 gadiem  

kkk ggg, pirms 10 gadiem :

Paldies par atbildi! Pievērsīšu uzmanību veselībai, varbūt padzeršu vitamīnus.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.