Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Simōna Babre

+11

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1652 skatījumi

Uzputies, ciets zem tauciniem veders.

Veselība » Slimības un simptomi

sveiki, lieta tada, ka man jau kadu nedelu ir uzputies veders, izskatas ka grutniecei, bet stavokli neesmu. Biju uz pecdzemdibu apskati nesen. Ja, veders uzputies, zem tauciniem ir ciets, loti ciets, visu laiku ir diskomforta sajuta, del smaguma. Kadam/ai varbut ir bijis lidzigi? Velos zinat no ka tas ir? Vai tas ir sekas pec dzemdibam vai kaut kas ar zarnam? Esmu apmulsusi?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas ir saistīts ar dzemdībām, vēdera pūšanās māmiņām ir bieži izplatīta parādība. Pasekojiet savam uzturam, padzeriet siltu ūdeni, pamasējiet vēderu, nelietojiet piena, miltu produktus, neko treknu vai ceptu, gan jau pāries. Ja ļoti traucē, aizejiet pie sava ģimenes ārsta, lai kaut ko izraksta.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
ja vēl joprojām baro bērnu ar krūti, tad tiešām paseko kāds tev ir uzturs un vai vakaros nelieto smagus ēdienus, atceries ka tādi ēdieni kā žāvējumi, piem. sautēti kāposti, cepti ēdieni ilgāk pārstrādājas... Iesaku pēdējo maltīti ieturēt vismaz 2 stundas pirms gulētiešanas...
Pamēģini palietot bērnu espumisan pilienos, varbūt palīdzēs!
Bet pie ģ. ārsta noteikti jāiet, ja ir kaut kas, kas mums traucē, liek justies neērti, tad tas ir jārisina, dodoties pie ārsta!:)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šitas komentārs bija domāts citur :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas nozīmē, ka tev jāmeklē servis. Gan jau nav liela bēda. Iespējams ir izdegusi kāda spuldzīte vai kas tāds. Manai mašīnai bija līdzīgi. Vari uzmest aci uz kompi, ko viņš tev raksta(to var apskatītkreisajā stūrī pie spidometra. Paslēgā pogas un sapratīsi ;)

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Tik labu atbildi sen nebiju lasījis ;D
Cerams ,ka kāds zinās dot atbildi arī Simonai par viņas problēmu.
Mans ieteikums būtu aiziet vēlreiz pie ģimenes ārsta un saņemt norīkojumu pie attiecīga speciālista vai nosūtījumu uz izmeklēšanu, bet nemēģināt saņemt atbildi par veselības jautājumiem no dizaineriem,juristiem, auto mehāniķiem un kas zina no kā vēl. Mediķu , kā man škiet, šeit gandrīz nav un tas ,ka mana tante ir med.zinātņu doktore nez vai palīdzēs :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.