Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iesaku doties pie aarstnieciskaas masaazhas un manuaalaas terapijas speciaalista, kursh veic staajas diagnostiku, kaa arii kjermenja kustiibu funkcionaalo diagnostiku. Tad, pamatojaties uz diagnostikas rezultaaatiem, sastaadiit aarsteeshanaas plaanu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man bija šādas pašas problēmas, jo daudz strādāju pie datora. Sākumā panēsāju teipus http://fit-community.pw/limejamas-lentes-muskulu-sapju-mazinasanai/ kas palīdzēja tikt vaļā no sastinguma. Pēc tam rehabilitologs nosūtīja uz ārstniecisko vingrošanu kopā ar masāžu. Fizioterapeits bija vienkārši fantastiks - palīdzēja mazināt sāpes un sastingumu kā arī ieteica regulāri iet peldēt plus vieglu fizisko slodzi dejošanā. Pēc fiziskām aktivitātēm lietoju atvēsinošo gēlu pleca muskuļiem "Ice gel" ja pareizi atceros. Pateicoties tam un it īpaši peldēšanai, izārstēju plecu un tagad regulāri vingroju lai tāda problēma nerastos atkal.
-------------------------------------- ---------------------------
Hostinger.l v http://api.hostinger.lv/redir/5007215

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kilgors Trauts

+1467

 
galvenais turpini nēsāt somu uz tā paša viena pleca, uz kura nēsā līdz šim, neej pie ārsta, turpini pašizārstēties ar interneta palīdzību un saglabā cerību, ka viss pāries pats no sevis!

pirms 9 gadiem  

Sandra Matisane, pirms 9 gadiem :

ar paiedvesmu arsteties vari pats

Kilgors Trauts, pirms 9 gadiem :

Paldies, Tev tas arī sanāk ļoti labi!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.