Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 973 skatījumi

kāds risks saslimt a HIV?

Veselība » Slimības un simptomi

labdien, kāds risks ir saslimt ar HIV - sievietei ,kura mēnešreižu laikā ar vīrieti ,kurš ir inficēts ar HIV ,kurš ārstējās ar tam noteikto terapiju, ir procentuāli iespējams risks , inficēties ar HIV ,neaizsargājoties ar prezervatīvu u.c. līdzekļiem?ceru ,uz zinātāju vismaz ,aptuveniem rādītājiem.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Risks ir tāds pats, kā jebkuru neaizsargātu dzimumkontaktu laikā. Apzināta sava partnera inficēšana ar HIV ir krimināli sodāma darbība ar reālu cietumsodu. Ja jūs esat HIV+, tad neatkarīgi no tā, vai jūs saņemat ārstēšanu vai nesaņemat, jums ir pienākums savu partneri brīdināt par savu statusu, un partnerim vai partnerei ir tiesības izdarīt brīvi izvēli, stāties ar jums dzimusakaros vai nestāties. Ievērojot visus drošības pasākumus, nekādu ierobežojumu seksam ar HIV+ partneri nav un risks ir mazāks nekā stājoties dzimumsakaros ar personām, kuru Hiv statuss nav zināms. Vislielākā vīrusa koncentrācija ir asinīs, saņemot antiretroviralo terapiju, vīrusa koncentrācija būtiski samazinās, kas arī ievērojami samazina inficēšanas risku. Procentuāli jums neviens pateikt nevarēs, jo tie būs tikai minējumi, vienmēr būs cilvēki, kas pēc regulāra seksa ar inficētu partneri nesaslims, un būs ari tādi, kam pietiks ar vienu reizi un vīruss būs rokā.

pirms 9 gadiem  

jānis kalniņš, pirms 9 gadiem :

te nebija nekaada doma par apzinaatu inficeeshanu. vnk ,vai meneshreizhu laikaa sievietei ir lielaakas iespeejas inficeeties vai nav? jo dazhaadi interneta resursi dod dazhaadu informaaciju. citur uzsver ,ka lielaakas iespeejas inficeeties, citur vispar tas nav mineets, taa,ka par kriminalatbildiibu te nav jautajums. tas taapat jau ir zinaams.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man liekas, ka riks ir...simtsprocentiigs, ja ir dzimmakts un mēnešraizes te ne ko palīdzēs, ne novērsīs šajā gadījumā... tas tachu ir HIV!!!

pirms 9 gadiem  

Salvis ★ Dāvids, pirms 9 gadiem :

***labojums***
man liekas, ka ***risks*** ir...simtprocentīgs...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.