Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aaag

+10

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1085 skatījumi

Kāds ir iemesls?

Veselība » Slimības un simptomi

Sveiki, man ir 13 gadi , un dur sirds rajonā, reizēm arī labajā pusē un pa vidu. Reizēm sāp arī galva un dur deniņos un ap deniņiem, vēl ir arī tā, kad, ja ilgu laiku nekustoties sēžu, piemēram skatos televīzoru un tad strauji pieceļos ir melns gar acīm, tas ir saistīts ar asninsspiedienu vai ko citu? bet vienmēr kad man izmēra asinsspiedienu tas ir normāls. Bieži sāp cejgali. Nezinu ar ko tas viss ir saistīts, tapēc, ka augu , bet īpaši neesmu pastiepusies kopš pēdējās reizes kad mērijos. Atbildiet nezinu ko darīt. Paldies.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visticamāk jūsu vecumā tas ir saistīts ar augšanu un uztraukumam nav nekāda pamata, bet pie ģimenes ārsta ir jāaiziet, jāpamēra asinsspiediens, jāpaklausās sirsniņa, jāuztaisa kardiogramma, nepieciešamības gadījumā jāveic citi izmeklējumi.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bezmaksas veselības un veselīga dzīvesveida konsultācijas: veselibaskonsultacijas@gmail.com

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Protams ka kvalificēts ārsts jāapmeklē,tādi simptomi ir arī saistībā ar mugurkaula problēmām,tad jāapciemo arī neirologs,bet cerams ka tavā vecumā tā nebūs.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

daudzi savas problemas raksta netā,pat ārstiem,bet galu rezultātā -ar veselibas problemām sūta pie gimenes ārsta-ja ir radusās veselibas problemas noteikti jagriezas pie gimenes ārsta,kurs savukart nosutis pie konkretā specialista,jo ar siordi nav joku lieta,kā ari ar citiem orgāniem-internets nevarēs tev noteikteikt assins analizes un diagnostiku,nerunajot par recepsu izrakstisanu.Izrunajies ar vecakiem,tad dodies pie gimenes ārsta.

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Tieši tā.Pat ja te gadītos kāds ārsts, viņš varētu vien apmēram minēt, ņemot vērā pieredzi.
Toties mēs visi pārējie varam sadot tādus padomus ar kuriem var drīzāk salabot mašinu , uzgleznot gleznu vai uzbūvēt māju , bet ne uzlabot veselību ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.