Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dace Liepa

+32

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1340 skatījumi

Vai tas ir bīstami?

Veselība » Slimības un simptomi

Jau 2 mēnešus atpakaļ sākās visādas nesaprotamas organisma ķibeles - tahikardija ar atslēgšanos, palielināts pulss (pie zema asinsspiediena), pulsēšana ap aci, kreisās rokas divu pirkstu tirpšana līdz sāpēm, pilnīgi nejūtīga mugura virs vidukļa pirkstu tirpšanas laikā, sāpes kaklā dziedzera rajonā, sāpes galvā kreisajā pusē no virsas, kuras atstaro uz deguna dobumu un kaklu. (tādas pašas sāpes man bija pirm gada, bet tad pārgāja.) Reiboņa vilnis pie katras apgulšanās. Parādijās tikai man sajūtama smaka degunā - kā salkans acetons v taml. Pāris dienas atpakaļ sāka no deguna dobuma gar aizmugurējo kakla sienu tecēt kaut kāds šķidrums (diezgan daudz) , vai tās ir strutas nezinu. Izšņaukt tās nevaru , pārāk dziļi, tāpēc riju nost. Iesnu nav, klepus tikai brīžiem no tā šķidruma, temperatūras nav. Atliecot atpakaļ galvu iztek porcija tā šķidruma kaklā. Kā sāka tecēt tas šķidrums tā pārgāja galvas reibšana mainot ķermeņa stāvokli. Kas tas varētu būt un cik tāda šķidruma tecēšana ir bīstama?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
MR galvai parādīs visu, kas ir. Ja ģimenes ārsts liekas nekompetents, tad iesaku griezties pie neirologa, maksājot pilnu cenu par konsultāciju.
Ilgāk gaidīt NEDRĪKST!

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Mīļo cilvēk, jādodas taču pie ārsta nevis jāvaicā uz ielas garām gājējiem, cerībā kā gadīsies mediķis ,kurš saskāries ar tieši šādu problēmu savā praksē.Pirmdien steidzamā kārtā pie ģimenes ārsta uz apsekošanu, lai tas dod norīkojumus pie citiem speciālistiem !!!

pirms 8 gadiem  

Dace Liepa, pirms 8 gadiem :

Esmu pie ģā jau bijusi, pilnīgākā neieinteresētība, pirmdien būs gatavs rentgens blakusdobumiem, protams pieprasīšu ģā ,lai rīkojas, jo manuprāt tas jau vairs nemaz nav ok. Oktobra beigās man MR galvai. Šobrīd vnk esmu nobijusies par to šķidrumu..

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Varbūt ir vērts internetā "pareklamēt" šo neieinteresēto ārstu ;) un pameklēt sev citu?

Dace Liepa, pirms 8 gadiem :

Noteikti būtu vērts un pie cita jau esmu pierakstīta, bet diemžēl tikšu tikai novembra sākumā. Gada garumā, esmu centusies pierunāt savu ģā kaut mazliet pievērst uzmanību tam, ka man konkrēti vienā punktā kreisā pusē sāp galva, pulsācija acs rajonā, tirpst pirksti. Aizejot pie ģā man ir sajūta, ka mani mēģina atrunāt no izmeklēšanās un daudz reiz labāk ārstei patiktu, ja akli ticētu visām viņam muļķīgajām diagnozēm. Diemžēl šis gads viņas uzraudzībā man var dārgi maksāt veselības ziņā :(

sisqo kid, pirms 8 gadiem :

Es savlaik viena ģimenes ārsta apgādībā esam, gandrīz vai nenomiru. Krietni vēlāk, dzīvojoties pa Rīgu un tur pirmoreiz apmeklējot Ģ. ārstu, šī mani slimu ar temperatūru un plaušu karsoni izraksta vēl nemaz neizzārstējusi. Biju spiests meklēt Ģ. ārstu blakus rajonā, kura man par laimi, trāpījās nesalīdzināmi zinošāka un starpcitu gados krietni jaunāka par abām iepriekšējām tantēm. Un jāsaka ka tagad kad esmu pabijis pie ļoti daudz visādiem ārstiem, mediķiem un redzējis visādus brīnumus uz visiem viņiem es skatos ar ļoti lielu skepsi.

Dace Liepa, pirms 8 gadiem :

Deguna blakusdobumu rentgenā viss kārtībā, pie neirologa biju, viņš pirms magnētiskās rezonanses nevarot neko pateikt (interesanti kas gan būtu, ja uz MR stāvētu gadu rindā) Arī pie lora biju,lors gan pateica mazliet vairāk- ja esot šķidrums ar smaku un priekšējie dobumi kārtībā, tātad tas ir dziļākajos dobumos,kuri neesot parastā rentgenā redzami.Bet paņemt to šķidrumu un aizsūtīt uz analīzēm viņš atteicās.Teica,ka jāgaida magnētiskā un tad būšot viss skaidrs.Esmu sabēdājusies ka nav audzējs :(

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.