Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivars Luzavs

+170

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 897 skatījumi

Kāpēc acīs tumsa

Veselība » Slimības un simptomi

man biezi gadās ta ka uz 5 sekundēm man acīs palika pilnīga tumsa un gandrīz nokritu gar zemi un drusku pēc tam sāpēja galva. Kas tas varēt būt un vai man vajag par to uztraukties?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visticamāk, ka tas ir saistīts ar pārejas vecumu, ja vien nav bijušas kādas traumas. Jāiet ir pie sava ģimenes ārsta un jāpakonsultējas, iespējas, ka esat pārpūlējies vai arī tas ir saistīts ar zemu asinsspiedienu vai kādu slimību. Viennozīmīgu atbildi jums šeit neviens nevarēs sniegt.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Asinspiediens vai, kas nopietnāks. Aizej pie ārsta, ja vajadzēs nosūtīs uz magnētisko rezonansi.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Es Aivim piekrītu! Ja zinātu, ka tev 14-16, tad man vienreiz skolā tai vecumā tā gadījās, itkā asinsspiediens bija mazliet pazeminats, bet tas, kaut esmu tēva dēls, iedzimts no mammas; bet vaina bija arī redzē un tās nervu pārpūlē, jo daudz lasīju un mājās vēl fiziski bija jāstrādā. Piemājas saimniecībā pa vakariem lopus bija jākopj. Šī viena reize man izpaudās skolā tieši maijā, kad ārā bija virs +25, gar skolas koridora sienu grābstījos kā mironis gar svecēm, bet tuvumā neviena, un tieši dienas beigās. Pēc tam pats par sevi viss pārgāja.

pirms 8 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Bet ja bieži, un negribi, lai vecāki ko zina un lieki satraucas, ej pie sava ģimenes ārsta, tas ārsta noslēpumus pratīs glabāt, ja vien nav lieta ļoti nopietna, kas prasa nopietnus ieguldījumus no vecāku puses

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Labāk laicīga konsultācija un esi dzīvs, nekā Tevi tuvinieki apraud

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.