Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 837 skatījumi

Sveiki!Vēlētos uzzināt vai kādam ir bijusi saskarsme ar resnās zarnas vēzi?Kā ārstēja un vai izdzīvoja?Vai var paļauties uz ārstiem?Paldies!

Veselība » Slimības un simptomi

Vecmammai nesen atklāja vēzi resnajā zarnā, vizīte pie onkologa vēl nav bijusi. Tādēļ vēlētos uzzināt vai kādam no Jums ir bijusi saskarsme ar šo vēzi, kā ārstējāt un vai cilvēks izdzīvoja? Paldies jau iepriekš!

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Svarīgi ir, kurā resnās zarnas daļā tas ir un cik lielu daļu zarnas vēzis ir skāris, un vai ir metastāzes-izplatība uz citiem orgāniem. Ārstu konsīlijs lemj, vai vispirms operēt un tad starot, vai otrādi. ja vēzis ir gandrīz aiztaisījis zarnas lumenu, tad taisa atveri uz priekšējō vēdera sienu un fekālijas caur to tiek izvadītas. Neko tuvāk nezinot par konkrēto slimnieku, prognozes izteikt nevar. Ir jāuzticas ārstiem. Krietni labāka slimības gaita ir optimistiem, ir pat pilnīgi izveseļošanās gadījumi.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.