Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris ......

+20

 
  • 9

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4143 skatījumi

TATTOO

Veselība » Vīrieša veselība

Vai var majas apstaklos , pats uztaisit tetoveejumu? :D

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Var, bet jautājums ir vai tas tik tiešām ir nepieciešams. Pirmkārt, tattoo ir uz visu mūžu, tā noņemšana ir dārgs un sāpīgs prieks, pie tam uz visiem laikiem saglabājas rēta. Otrkārt, varat dabūt kādu infekciju. Treškārt, estētiskā puse! Es katrā ziņā netaisītu un arī ja izlemtu, taisīt, tad ļoti rūpīgi izvēlētos salonu un tattoo meistaru, uzzinātu par izmantotajiem instrumentiem, adatām ir jābūt vienreizējās lietošanas, meistaram jāspēj parādīt kaudzi iepriekšējo projektu, lai pārliecinātos par kvalitāti, utt. un tā joprojām.

pirms 13 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Interesanti, kā gan meistars varēs pierādīt savu meistarību ar iepriekš paveiktiem darbiem. Piemēram, es nekad neesmu neko tādu darījis un man pat nav neviena tetuējuma, bet varu parādīt kaudzi mākslas darbu un lielākā daļa no tiem ir manis veidoti ar Photoshopu

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tattoo mākslinieki parasti nofotogrāfē savus labākos darbus un tāpat kā citi mākslinieku veido savus portfolio.

Aicis, pirms 12 gadiem :

Aivi, vai Tu saprati ko es rakstīju un vai vispār izlasīji manu komentāru līdz galam ?

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Darbu esamība photoshopā liecina par to, ka protat rīkoties ar photoshop nevis par to, ka esat labs tattoo mākslinieks...

Aicis, pirms 12 gadiem :

Tieši tā Aivi, tur jau tas suns aprakts. Un klients jau nevar zināt, kā tieši tapusi tā mana fotogrāfija. Un ar photoshopu veidots tetovējums izskatās labāks un kvalitatīvāks nekā tiko pabeigts vēl nesadzijis tetovējums.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Fotogrāfijas viltot ir pagrūti un neviens ar tādiem niekiem nenodarbojas, bet photoshop zīmējuma izgatavošanas procesā neviens klāt nestāv, ta ka tik pat labi var pateikt, ka nav nekādas pārliecības, vai tiešu jūs esat autors vai arī tas ir kāda cita autora darbs... Attēls datorā un uz ādas ir divas pavisam atšķirīgas lietas, es savu ādu nedotu eksperimentēt superīgākajam datorgrafiķiem, kas nekad nevienu tattoo dzīvē nebūtu uztaisījis.... Ja jūs kādreiz apmeklēsiet kādu tattoo salonu, tad

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

redzēsiet gan attēlus ar tattoo salona interjerā, gan veselus albūmus ar zīmējumiem un attēliem, cilvēks savus matus neuzticētu kuram katram, kas sevi ir nosaucis par frizieri, nerunājot nemaz par kaut ko tādu, kas ir uz visu mūžu... tā ka jaunajiem censoņiem nekas cits neatliek, kā sākt ar saviem draugiem, piedāvājot tattoo viņiem bez maksas, veidot savus zīmējumus, dokumentēt savus darbiņus....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

NU šitiem gudriniekiem kas taisa tatto mašīnīti paši no kkādām hui... var pateikt tikai vienu.
Iebāz sev to mašīnīti ko tiko uztaisīji ....
Ja gribās labu tattoo tad jāiet uz studiju !

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Es neesmu nekāds profiņš un vispār ar to nenodarbojos, bet pats sev varu uztaisīt pat ļoti labu mākslasdarbu (protams, sev labi redzamā vietā, nevis uz muguras)
Visus piederumus (mašīnīte, tinte, adatas) esmu pasūtijis no ķīnas par simbolisku samaksu. Zinu, ka adatas un tetuējamā vieta jānosterilizē. Ja tev to darīs kāds cits tad obligāti viņām jālieto sterili cimdi. Un nekādas "ZARAZAS" tev nedraudēs.
Bet ja nevari atļauties pasūtīt oriģinālus piederumus, tad mašīnīti var iztaisīt arī pats, izmantojot mikro motoriņu, pogu, ģitāras stīgu un pildsspalvu. Būtībā zīmējuma kvalitāti tas neietekmēs.
Bet ar tintes izvēli gan ir jābūt uzmanīgam, jo tas ir tas kas paliks un saglabāsies zem tavas ādas un iespējams līdzi paņems kādu zarazu.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Sev Tu vari izdarīt, mājas apstākļos, ko vien vēlies, kaut vai roku nocirst, bet ja negribi to vēlāk nožēlot, vai grasies tetuēt kādam citam, tad vispirms ievāc pietiekoši daudz zināšanas no tiem kas to jau dara. YouTubē ir miljoniem video par šo tēmu.

http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+tattoo&oq=How+to+tattoo&gs_l=youtube.1.0.0l10.8469.12284.0.16045.7.7.0.0.0.0.63.275.7.7.0...0.0...1ac.1.uFm68Gbl6Vg

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vai kads var pateikt kur var nopirkt tusu riga?????

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
esmu pret tetovēšanos, bet varu pastāstīt, kā to darīja PSRS cietumos vai armijā - primitīva bet izkopta metode, noderētu arī mājās:
Lieto tievas ģitāras metāla stīgas gabaliņu, to līdz vajadzīgajam garumam iedur dzēšgumijas gabalā, atstājot ārā kādus 3-8 mm (ādas biezumā) un tad dursta. Tinti iegūst no dedzinātu gumijas zoļu kvēpiem, to šķīdinot urīnā. Tā ir melna, ādā kļūst zila. Sintētiskās veikala zīmēšanas tušas, Igaunijas PSR ražotas, nedrīkstēja lietot, bet dažas (Krievijas) bija nesintētiskas. Lai pasākums vēl jautrāks, lieto alkoholu. Tetovētājs parasti bija ar pieredzi, pats klients to nedarīja - kaut vai tāpēc, ka grūti aizsniegt vajadzīgo vietu un vēl ādu neiestiept nevajadzīgā virzienā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Roziņš

+1850

 
ir visaadi slimie veidi :) kas redzeeti/ dzirdēti :)
1) panem slirces adatu pietin adatu pie kaadas piltspalvas un mercee galu tintee un baksti sevi cauri papiiram uz kura uzziimets makslas darbs.. (tintes satur visadas zarazas svinu dazreiz utt + vari infekcijas dabuut un vel sazinko)

2) var ar loti asu ziimuli bakstiit sevi ( sadistisi bet strada + grafiits ir inde)
3) var kka uzklat uz adas krasu un tad ar parasto adatu bakstiit...

pirms 13 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Vai Tu naktīs guli mierīgi, Vai tev rādās visādi murgi ?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Āfrikā cilvēki tetovējas, izmantojot pat parastu tinti, naglu un tievāku koka zaru vai šķilu. Tāda tetovēšanās ir ļoti sāpīga un jābūt lielam meistaram, lai iznāktu tāds rezultāts kā tur dzīvojošajiem cilvēkiem. Es uzskatu, ka nevienu no procedūrām - implantu ievietošana zem ādas, dedzināšana, griešana un tetovēšanās nav jādara mājas apstākļos pašam uz savu galvu. priekš tam ir meistari, kuri zina ko dara. Citādi vari iedzīvoties tādas infekcijās, ka maz neliksies, plus sevis sakropļot uz mūžu, ko ne ar kādām plastiskajām operācijām vairs nedabūsi nost.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oskars Nazars

+209

 
Jā,°tas ir tikpat viegli kā Lieldienās Olas krāsot! NOTEIKTI NĒ! Nekādā gadījumā nemēģini,dabūsi ādas vēzi

pirms 13 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Jā, ... ! Un vai tu zini kaut vienu gadījumu, kad kāds, notetoējies no galvas līdz kājām būtu nomiris ar vēzi ?

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Sandis Zemītis

+294

 
panem Koka dedzinamo aparatu un sac darboties :) Protams nee un es ari negribetu taisit

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.