Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2154 skatījumi

Kas notiks, ja, ieraugot ekshibicionistu, es sākšu skaļi smieties?

Veselība » Vīrieša veselība

Mažciemā ir atgriezies "štata darbinieks-mētelīša virinātājs" un pa ceļam uz darbu man var sanākt tikšanās ar šo nabadziņu. Savus smieklus ar gribasspēku novaldīt nevaru.:D Vai šādā gadījumā slimais vīrieis ir spējīgs uzbrukt? Kas norisinās viņa galvā gadījumā, kad viņš gaida izbīli, bet tā vietā ir skaļi smiekli?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

ivarsi

+11583

 
Atkal blēņojies ar jautājumiem? :D Droši vien vairums muks prom, a ko var zināt...
Starp citu: vai ta' exibicionisms ir slimība? Un kāpēc tādi tikai vīrieši?

pirms 12 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Slimība vai novirze, bet normāli tas nav, un to dara ne tikai vīrieši.

Ilze Zundāne, pirms 12 gadiem :

Latvijā to uzskata par slimību, jo citādi šie cilvēki saņemtu kaut kādu sodu. Es gan domāju, ka tā ir grūti pārvarama tieksme, bet tomēr pārvarama, bet ko nu es tur daudz saprotu, vecene būdama:D
Bet kāpēc tikai vīrieši...? Nu, laikam jau tāpēc, ka vīrietis ir aktīvais dabas elements, sieviete-pasīvais.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tā jau nu gluži nav, ka par to nepienāktos sods, protams, atsevišķa panta par to nav, jo par garīgām novirzēm neviens nesoda, bet soda par huligānismu, čurāšana pie Brīvības pieminekļa arī ir viens no šīs novirzes paveidiem, tāpat kā skraidīšana pa futbola laukumu Ādama kostīmā, nodarbošanos ar seksu sabiedriskās vietās, utt.

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

vispār grūti piekrist, ka atbilde ir labākā...
vispār nevar jau zināt kas tam cilvēkam galvā, varbūt pietiek ar jebkādu uzmanības pievēršanu, lai viņš gūtu apmierinājumu. gan jau ka katram ir individuāli tāpat kā seksā - vienam pieņemams ir kaut kas otram kaut kas pavisam cits.

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ekshibicionisms ir pietiekami nevainīga nodarbošanās, lai tam vienkārši nepievērstu uzmanību līdz brīdim, kad šī atkailināšanās nenotiek nepilngadīgu personu priekšā. Parasti šie cilvēki gūst seksuālo uzbudinājumu no pārsteiguma momenta, šoka cilvēka acīs, utt. Pietiek izšpļaut kaut ko nievājošu vai pasmieties un nekāda uzbudinājuma nebūs un mētelīša virinātājs pazudīs. Ekshibicionisms ir garīga novirze, kam par iemeslu var būt dažādi faktori, ieskaitot emocionālu vardarbību pret šo personu bērna vecumā, tas var būt arī sekas smadzeņu traumai, utt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Edgars A.

+1304

 
Es te tā padomāju, kā es reaģētu - droši vien mana reakcija būtu nošņākšana "Kas tu galīgi esi saspiedusies/-ies?", īss smējiens pie sevis, galvas nogrozīšana, un neuzkrītoši ātra attālināšanās no dīvainā subjekta. Dzīvē nav gadījies, ka kāds man uz ielas "pavērtu mētelīti", un es ceru, ka arī nebūs. :D Lai gan no otras puses, lieks emociju (ne seksuālais!) uzbudinājums nekaitētu. Būtu vismaz par ko šausmināties kādu laiku. :D

Atbildot uz jautājumu, domāju, ka tas atkarīgs no paša ekshibicionista, lai gan domāju, ka tādiem jau redzēt smejošu cilvēku ir pierasta lieta - ies pie nākošā un "pavirinās". :D

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.