Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Žanis

+10

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1897 skatījumi

Līkas kājas puisim

Veselība » Vīrieša veselība

Sveiki. Man ir tāda problema, ka man ir nedaudz līkas kājas (x veidā). esmu 15 gadus vecs puisis. Kādi ieteikumi, lai labotu šo problēmu, ka kājas ir neglītas, kāds varbūt var padalīties pieredzē?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
parasti suņiem ir bieži izteikta kaite aizmugurējās kājas veidojas x formā un tad iesaka suni noslogot,treniņā pret kalnu,tas ir lai vairāk nodarbinātu pakaļējās kājas,tad varbūt arii cilvēkam vajag lai būtu kājām lielāka slodze,to piemēru ar suņiem neuztver kā ironiju vai jokošanu par tevi

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Palīdzēt var tikai ķirurģiska iejaukšanās, taču, ja kāju līkums netraucē, tad neko labot nav nepieciešams, ja vien netēmējat uz modeļa profesiju, tad daudzām meitenēm un sievietēm nedaudz izliektas kājas liekas seksīgi, līdzīgi kā 50/50 dalās spalvainu un gludi skūtu vīriešu piekritējas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tas ir saistīts ar to, ka Tu ļoti strauji audz, bet organismam nepietiek minerālvielu, vitamīnu un citu uzturvielu, lai varētu pietiekoši labi nodrošināt visu vajadzīgo gan kauliem, gan orgāniem. Pārāk liela fiziskā slodze var izdarīt vēl vairāk slikta - drīzāk Tev ir sevi jāpasaudzē.
Ir nopietni jāpadomā par savu uzturu un vairāk jācenšas ēst treknāku biezpienu, ēst sieru, dzert pienu. Redzi, Tev kaulos pietrūkst kalcija, kas dod kauliem izturību, tāpēc tie no straujas augšanas kļūst mīksti un zem ķermeņa masas saliecas. Tieši šī iemesla dēļ tik daudziem vīriešiem, izaugot ir līkas kājas. Nu jau tas vērojams arī meitenēm.

pirms 12 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 12 gadiem :

No sporta pavisam atteikties gan nevajadzētu, iesaku pameklēt kādu literatūru par vingrojumiem un sporta veidiem, kas būtu piemēroti Tev un trenētu arī kāju muskulatūru. Tie pilnīgi noteikti nebūs tādi sporta veido kā teniss, badmintons, basketbols (kur vairāk nodarbināta ir viena ķermeņa puse)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ar laiku augums izveidojās, iesaku nodarboties ar vieglatlētiku, man pašai sīkai bija riktīgi riteņi, bet skolā nodarbojos ar mākslas vingrošanu un kājas kļuva slaidākās šaipus Urāliem:D:D:D

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

man arī tāda pati ''problēma'' ja to tā varētu saukt, taču mani tas īpaši neuztrauc

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.