Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

andys

+103

 
  • 2

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2648 skatījumi

PAR SEX: Vai kāds nezin, kur Valmierā var pārbaudīt asins analīzes uz sexā gūtajām slimībām?!Cik tas varētu maksāt? Un cik ilgi jāgaida rezu

Veselība » Vīrieša veselība

Vai kāds nezin, kur Valmierā var pārbaudīt asins analīzes uz sexā gūtajām slimībām?!
Cik tas varētu maksāt?
Un cik ilgi jāgaida rezultās?

LŪDZU PALDĪDZIET!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Apritējuši trīs gadi, kopš Valmierā darbojas nodibinājums „Vidzemes reģionālais atbalsta centrs Dardedze". Centrā vairākus gadus, sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību, darbojās HIV/AIDS Valmieras konsultāciju kabinets, kurā bija iespējams veikt pirmo HIV/AIDS testu un saņemt konsultācijas par tālāko rīcību gadījumā, ja tests uzrādījis pozitīvu rezultātu. Tāpat bija iespējams saņemt informatīvos materiālus un konsultācijas. Valmieras pilsētas pašvaldības budžetā šogad paredzēts finansējums "Vidzemes reģionālajam centram Dardedze" 25 000 latu, tajā skaitā finansējums HIV/AIDS kabineta darbības turpināšanai. Kabineta darba laiks - otrdiena, trešdiena 13.00 - 17.00 ar iepriekšēju pieteikšanos pa telefonu 64220688 . HIV/AIDS ārste veic profilaktisko darbu ar skolu jauniešiem, sniedzot bezmaksas lekcijas skolās. Adrese: Raiņa iela 9 f. (www.valmiera.lv)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jakimovs Aigars

+227

 
aizej nodot asinis un tur tev par velti visu iztestēs un vēl 4 Ls samaksās..

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.