Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

CNS medikamenti kombinācijā ar alkoholu pastiprina viens otra efektivitāti, kā rezultātā tu vari vienkārši «pārdozēt» (vai nu vienkārši aizmigsi, vai nu būsi totāls zombijs, vazāsies apkārt, darīsi visādas muļķības, pēc tam kaut kur atplīsīsi, pamodīsies un neatcerēsies, kā tu te nokļuvi un ko darīji iepriekš).

True story.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

tad jus gribat teikt tas neapdraut veseliibu.. vnk domāju vari nomirt vai loti slikti palikt. Bet ja tas vnk pastiprina efektu, tas mani nebiedee.. un nedomaju baigi piedzerties.. vnk lidz jautrajam reibonitim

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Nu katrā ziņā neuzlabo veselību točna. :D Bet nu, ja tu to netaisies darīt regulāri, tad es domāju, ka tiešā veidā un ilgtermiņā paliekošu veselības traucējumu tev nebūs.

Ja neskaita iespēju, ko es iepriekš minēju — tev atslēgsies smadzenes, bet reāli tu staigāsi un, piemēram, tevi sabrauks mašīna.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

+85

 
Ar ņervu zālēm ja esi gruzīgs var aizbraukt jumts...vari sadarīt sazin ko,sākot ar pašnāvību,beidzot ar sliktāko,izdarīt kādam citam ko...pats muļķis reiz neizturēju un salaidu alkaholu kopā ar antibiotikām,sekas kriminālas 2 diennaktis no filmas vispār pazuda...tā arī līdz šim nezinu ko darīju un kur biju...bet nu dzīvs esmu...pēc tam tik slikti bija ka daudz līdz ātrajiem netrūka...zāles un alkahols nervu zāles un antibiotikas ir divas nesavienojamas lietas.Silti iesaku nemēģināt jo parasti ar vieglo reibonīti nekad nekas nebeidzas....labāk aizej uz sporta zāli...tas palīdz stresa gadījumos,pilnībā aimirsties un izpumpēties...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
būs labāks efekts. Labāk protams ne, pie tam ja nervi čupā tad alkohols padarīs pašsajūtu vēl smagāku.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.