Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1285 skatījumi

Panikas lēkmes.

Veselība » Vīrieša veselība

Sveiki,sodien man bija panikas lēkme,sadomājos kas VARĒTU notikt un viss paliek slikti, rāva uz korķi,galva viegli reiba,karstuma viļņi, šita man ir pirmo reiz, bet bieži sadomājos ka kaut kas VARĒTU notikt.Dzīvoju es samērā pesimistiski, garīgais reti kad ir, un tāda sajūta,ka man nav vispār nākotnes.Man ir bail stāstīt vecākiem,jo viņi ir umm... 'skeptiski'? Viņi negrib lai iet pie ārstiem un tā, bet ja es 3dien aizietu pie ārsta, tā ka viņi nezina, ko man ģimenes ārstam teikt? Viņš mani vispār uz klausīs? Un kas notiek, kad es aizeju pie viņa?Lūdzu palīdziet,jo man reāli nav vecāki ar kuriem es varētu parunāt vai uzticēties, un neliekat -

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ieva D

+7100

 
'1. par savu veselību ir jārūpējas. brīnos par vecāku attieksmi.
2. pēc simptomiem izklausās, ka varētu būt veģetatīvā distonija. izlasi šo:
http://www.vegdist.lv/lv/page/kas-ir-vegetativa-distonija
3. aizej pie ģimenes ārsta un tā arī saki: man ir panikas lēkmes.
4. padomā, vai nav nepieciešams apmeklēt psihologu. Dažas tikšanās reizes Tev varētu palīdzēt pat ļoti, par cik šķiet, ka nelaimju sakne slēpjas Tavās attiecībās ar pasauli.

no panikas lēkmēm nemirst :) bet nav lai, ka cilvēks ilgstoši ir tiek pakļauts stresam', ko izraisa Tavi uzskaitītie simptomi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viss aprakstītais var būt saistīts arī ar pubertitāti jeb augšanu, pie ģimenes ārsta derētu aiziet, ja panikas lēkmes notiek īpaši stipri un bieži, var rasties depresija vai dažādas atkarības, pastāv virkne dažādu veidu, kā to nepieļaut, un pārtraukt pirms tā nav sākusies, par ko tev pastāstīs ģimenes ārsts. Pati par sevi panikas lēkme nerada draudus un paliekošas sekas – ne nāvi, paškontroles zudumu vai sajukšanu prātā. Ja pie ģimenes ārsta negribas iet, vienmēr par savām problēmām var parunāt ar skolas psihologu. Komunikācijas trūkums ar vecākiem noteikti par labu nenāk, vislabāk ir izvēlēties vienu no vecākiem, ar kuru labāk saproties, vai vecāko māsu vai brāli un izkratīt savu sirdi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ugāns

+4325

 
Piezvani šeit viņi tev palīdzēs http://www.bernutalrunis.lv/lv/ un šis palīdzēs nomierināties http://www.bezpanikas.lv/?sid=69&aid=13&vid=1

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pirmkārt aizej pastāsti visu šito savam skolas psihologam...

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.