Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1819 skatījumi

pārtraukt smēķēšanu.

Veselība » Vīrieša veselība

Kā viss labāk pārtraukt ? Nogriez kā ar nazi respektīvi vienkārši nesmēķēt vai to darīt pakāpeniski samazināt cigarešu skaitu?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-10

 
Mana metode bija tāda: nopirku paciņu un izsmēķēju cigareti, tad parādījās vainas sajūta un pārmetumi par to kāpēc es smēķēju, tad to paciņu izmetu kaut kur ārā atkritumos, nākošreiz, kad sagribējās smēķēt bija žēl tērēt naudu un iet pirkt jaunu paciņu, tāpēc paciņu atkal nopirku tikai pēc 3-4 dienām un tā kādu laiku darīju un tad jau sāka prasīties cigaretes mazāk un mazāk, līdz uzsmēķējot cigareti man palika slikti kā pirmajās reizēs smēķējot.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Protams ka pamazām atmest veselībai ir labāk nekā uzreiz,punkts un viss.Bet jo lielāks stāžs jo grūtāk un vēl vajag gribasspēks un motivācija kā jau Ego rakstīja.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dabiski,kad uzreiz jaatmet.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iesaku izlasīt grāmatu „Vienīgais veids kā atmest smēķēšanu uz visiem laikiem” Autors Alens Karrs. lai arī pirmajā brīdī šķiet neticami un dīvaini, ka grāmata var palīdzēt, tā tiešām notiek, daži man zināmi cilvēki ir atmetuši smēķēšanu.
Domāju, ka tam pamatā ir lingvistiskā programmēšana, citu izskaidrojumu neredzu. Grāmatā teksti un apgalvojumi bieži atkārtojas, tāpēc līdz grāmatas izlasīšanas brīdim zemapziņai jau ir iestāstīts, ka smēķēt ir kaitīgi.
Vēl palīdzēs šī video noskatīšanās: http://www.youtube.com/watch?v=cwu7XF1Rl50

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

rihards

+329

 
Es nogriezu vienā dienā kā ar nazi, nepīpēju 2 nedēļas man pilnīgi negribējās pīpēt bijau jau iazmirsis kas ir smēķēšana, tas es iedzēru un palūdzu vienai meitenei lai viņa man atstāj pusi un tā vis sākās :D
Ja gribi atmest vnk nelieto to jobano alkoholu kas pamudina uz visām nartkotikām :) un vienreiz nedēļā papīpē marihuānu... garantēju atmetīsi uz ilgu laiku točna :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lai atmestu smēķēšanu ir jābūt psiholoģiski nobriedušam to izdarīt, organismam ir labāk, ja to beigsiet indēt tūlīt, nevis indēsiet mazāk, ja ir gribasspēks un motivācija, tad ir jānosaka datums, jānoskaņojas un jāmet nost, nevis jācenšas sevi mānīt un smēķēt mazāk, kas galu galā ne pie kā nenovedīs, vienkārši turpināsiet smēķēt, brižiem vairāk, brīžiem kādu cigareti mazāk. Ja pašam smēķēt atmest ir grūti, jo trūkst motivācijas, palasiet Alenu Karrs.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Veselībai labāk pakāpeniski samazinot, bet, iespējams, tas ir grūtāk realizējams, ja nav pietiekami stingra motivācija

pirms 11 gadiem  

Sandis Brantevics, pirms 11 gadiem :

Kāds termiņš?Nu nedēļas laikā samazināt līdz nullei? Motivācija nav vajadzīga. Man ir raksturs.

Ego , pirms 11 gadiem :

Tad tik mēģini. Centies izvairīties no blakusefektiem - bieži draud pieņemšanās svarā, bet pēc bildes spriežot, tev arī tas stāžs nekāds

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

dakteris.eu

+2820

 
pakāpeniski, tā ir vieglāk. Ja nogriezīsi ar nazi, tad agri vai vēlu norausies un atsāksi. Vajag pamazām atradināties un sākt aizmirst smēķēšanu.

pirms 11 gadiem  

Sandis Brantevics, pirms 11 gadiem :

Man jau arī tā liekas.

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Ja ir nepieciešams, tad dakteris.eu var palīdzēt šajā jautājumā attālināti caur Skype vai TeamViewer bez maksas!

dakteris.eu, pirms 11 gadiem :

Your name is stupid, you taste like shit.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.