Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 866 skatījumi

Kā izgulēties pēc nakts darba?

Veselība » Vīrieša veselība

Bija laiks, kad strādāju nakts darbu. Atceros, pēc maiņas bija ļoti grūti izgulēties, jo pirmais, kas sapņos rādījās, bija kaut kādi murgi, kas nekādā veidā neļāva organismam atgūties. Norakstīju to uz pārslodzi no ilgi negulētā, kaut arī pats darbs nebija stresains. Bet kāds tam varētu būt izvērstāks/pamatotāks skaidrojums un kā iziet no šīs situācijas, ja nāktos atkal pievērsties nakts darbam, atbildes neatradu..

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ināra Laizāne

+1797

 
''Bioritmiem ir pakļauts ne vien cilvēka organisms kopumā, bet arī katram iekšējam orgānam ir savs ritms, diennakts laikā liek tam pārdzīvot pacēlumu un arī atslābuma fāzes. Šajās noteiktajās divās stundās orgāni darbojās īpaši efektīvi, pēc tam pāriet divas stundas relaksācijas fāzē, kuras laikā atpūšas un atjaunojās'', tā uzskata vācu speciālisti Johanna Paungere un Tomass Pope.
vēl teikts :''cilvēkiem, kuriem žultspūslis, kā arī aknas nav kārtībā, nekā gadījumā nedrīkst strādāt naktīs, jo šādā gadījumā šiem orgāniem nav nekādu iespēju atslābināties un atpūsties''
Žultspūšļa ''laiks'' ir 23:00 - 01:00, aknu 01:00 - 03:00

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnolds KHALIFA

+186

 
paņem brīvas dienas un izgulies un skaties ,kas tālak notiks. Jeb pirms gulēšanas iesaku paklausīties youtubē: http://youtu.be/zP02RvMOSXU ļoti labs.. atslābinies,nedoma par neko un būs salds miegs man arī var teikt agrāk bija tāda problēma.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.