Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1044 skatījumi

Trūces(brukas)pēcoperācijas periods.

Veselība » Vīrieša veselība

Stādāju ražošanas sfērā,noliktavā .Pēc tās operācijas tiešām .. mēnesi( !!!) būs ,,jāsēž uz lapas,, ?! Kādi vingrinājumi ir ieteicami ? !

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas jau ir atkarīgs no jūsu profesijas, apmēram mēnesi pēc operācijas veikšanas neko smagu cilāt nedrīkst, pēc tam divus mēnešus drīkst celt ierobežotu smagumu, un ir jāizmanto elastigā josta. Ja darbs nav fizisks, tad mēnesis uz lapas nav jāpavada. Protams, katrs cilvēks ir citādāks, vienam dzīst ātri, citam lēnāk, kādam mēdz būt arī komplikācijas.

pirms 10 gadiem  

Aivars Dembovskis ., pirms 10 gadiem :

Jā man tieši ir fiziska darba stils.Strādāju ražošanas apritē.... Elektrokāras vadītājs-noliktavas pārzinis.....

Aivars Dembovskis ., pirms 10 gadiem :

Sveiks,sestajā Jūnijā bija operācija.Cirkšņa trūces laparoskopiskā izpildē.Tagad No sestā datuma līdz vienpadsmitam Jūlijam uz lapas. Tas būs trīsdesmitpiecas dienas.Jūtos normāli.Es jau nevaru tur noliktavā ,,muļķi,, mētāt-jāstrādā ar pilnu atdevi.... Kā man būs ar to .. ierobežoto smagumu celšanu,nezinu. Jāsāk vingrināties jau ............

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.