Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liene

+20

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 5466 skatījumi

Esmu uztraukta. Vai pirmajās trīs nedēļās pēc intīmām attiecībām var saprast, ka ir stāvoklī? Vai ir jūtamas sāpes vai dīvainas sajūtas?

Veselība » Sievietes veselība

Esmu uztraukta. Radās jautājums vai pēc intīmām attiecībām, trīs nedēļu laikā, var saprast, ka esi stāvoklī, bet neizmantojot nekādus grūtniecības testus un tml.? Vai ir jūtamas kādas dīvainas sāpes vēderā, vai sajūtas? Neērti pirkt grūtniecības testu, bet ja jau runa ir par ko tādu, tad laikam nekas cits neatliks. MR man nekad nav bijušas regulāras, tāpēc, tas ir viens no iemesliem kādēļ nevaru zināt vai esmu stāvoklī vai nē. Pie ginekologa es iešu, bet kā uzvesties? Varbūt muļķīgi, bet esmu nepilngadīga un izmisumā, un ļoti ceru, ka kāds dalīsies pieredzē vai zināšanās, dos kādus padomus.. Paldies!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja nav kauns nodarboties ar seksu, tad nevajadzētu būt kauns iegādāties aptiekā arī grūtniecības testu. Ja pašai ir kauns, aizsūti uz aptieku notikuma vainieku, farmaceitam jau ir pilnīgi vienalga, ko tu iegādājies vai prezervatīvus, vai testu vai kādus medikamentus... Ko tur kautrēties!?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Nekādas dīvainas sāpes un citas neparastas sajūtas pirmajās nedēļās nav,ja vien blakus nav kādas veselības problēmas. M-r, īpaši ja nav regulāras, normālos apstākļos var kavēties līdz 2 ned., bet reizēm pie stresa u.tml. var vispār vienas izkrist un tātad būt tikai pēc 2 mēn.,skaitot no iepriekšējām. Tā ka vienīgais kaut cik reālais veids noskaidrot savu stāvokli ir tests. Ja pašai neērti pirkt, aizej kopā ar draudzeni vai palūdz kādam.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Parasti sievietēm tas saistās ar menstruālo ciklu.Bet ir visādi gadījumi,līdz ar to labāk apmeklēt ģimenes ārstu,kurš nosūtīs tevi pie attiecīgā ārsta.Par vecumu ir jāuztraucās,bet ne jākaunās!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
1) nopērc testu. iesaku pat vairākus un dažādus, lai būtu 100% droša.
2) ej pie ginekologa un taisi analīzes. Liekas ka ar 3 nedēļām ietiek, lai pēc asins analīzēm noteiktu grūtniecību.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis Osis

+8010

 

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ātrs un viegls veids kā nopelnit naudu http://5z8.info/murdervids_rhtg

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.