Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ivo burbulis

-20

 
  • 9

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 2149 skatījumi

Cik bieži meitenēm ir jāmazgājas?

Veselība » Sievietes veselība

Kāpēc sievietes allaž ož pēc siļķes?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
nesvaigām zivīm, arī zivis ēdušiem roņiem, lāčiem, cūkām un cilvēkiem ir amīnu smaka. Mazās dozās apetītelīga, sev. kaķiem.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pretējos polos veselība un higiēna. Ilgāk dzīvo tie, kas retāk mazgājas. Veselīgāki mati ir tiem, kas mazgā tikai ar ūdeni. Noskaloties dušā vai mazgāties, izvēloties kaut ko no bagātīgā piedāvājuma, ir atšķirīgas lietas. Ir nācies saskarties ar netīreļiem. Veselība laba un gripa viņus neņem. Sliktas abas galējības.

pirms 10 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 10 gadiem :

laba doma, arī tas ir fakts, ka ziepes, sev. baktericīdās, samaitā gan imūnsistēmu, gan normālo mikrofloru.
No otras puses, trakoti mazgāties mēdz tie, kam citādas baktērijas vai vielmaiņa, vai pašapzina, t.i. smirdīgākie, pumpainākie un neveselākie. Viegli sajaukt cēloni ar sekām.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Odita Jēkabsone

+1374

 
Pirmkart,vesela sieviete,kura seko savai higienai-pec silkem,vai bretlinam neoz.Tas pats attiecas ari uz viriesiem-ja virietis ir netirigs-ari vins var ost pec zirga mesliem.

pirms 10 gadiem  

Jānis G., pirms 10 gadiem :

Nu, ja Tu esi iebāzusi degunu Tur, un paostījusi, tad nu ir jāzina...

Māris Rudzītis, pirms 10 gadiem :

manuprāt, stipri jāpacenšas, lai zirga u.c. vegetāriešu mēslos sajustu ko riebīgu.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 10 gadiem :

Nu nesmird gan visas sievietes pēc siļķēm, kādreiz kāds pateicis kādu muļķību un tad no pieturas pie tādiem uzskatiem. Nevajaga dažas netīreles vai bomzenes pielīdzināt visām pārējām sievietēm. Vai tad vīrietis, kas ir rīktīgi nodzēries pastiprinātos aliņus un nopīpējies, smaržo labāk? Tāpēc es jau nesaku , ka visi vīrieši smird pēc seska. Lielākā daļa vīriešu ir forši un sieviešu uzmanības vērti.Un katra meitene mazgājās tik cik viņa to uzskata par vajadzību.

Jānis G., pirms 10 gadiem :

Sarma-nevajag jaukt Tev tik netīkamo heteroseksuāla vīrieša izelpu ar sievietes aromātu. Redzams, ka autors nevēlas aizskart sievietes pašcieņu, vnk uzdod par daudz naivu jautājumu. Runājot par debilām atbildēm, kas saistīts ar "bomzeņu dēkām", man-kā kunnilinga meistaram nav nekas jauns ka pat vistīrākā sievietes miesa smaržo pēc jūras veltēm. Kāpēc to saku? Vnk kaitina prasti domājošo ļaužu viedoklis. Bet tas nenozīmē, ka Jūs esat necienīgas, pasarg' Dies'- nenovērtētas vai otršķirīgas!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
savulaik Anglijā esot valdījis uzskats, ka mazgāšanās kārtīgiem ļaudīm nav ieteicama; un to vispār ieviesuši franči, lai ērti varētu nodarboties ar izvirtībām.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Arī es nezinu nevienu sievieti kura ostu pēc siļķēm,jo mūsu mīļās taču rūpējās par higiēnu.Varbūt vienīgi bomzes un dzērājas tā ož.Tavs uzskats man liek domāt ka tu satiecies ar dzērājām vai bomzēm .

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arabs

+420

 
Jo acīmredzot tu strādā/dzīvo ar kādām zvejniecēm vai zivju kombinātā, jo es nezinu nevienu meiteni, kas ostu pēc siļķēm :D

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tik bieži, cik tas ir nepieciešams. Katrs cilvēks ir citādāks, ir cilvēki, kas pastiprināti svīst, cilvēki, kas dzīvo karstā klimatā, kur ir ierasts mazgāties pat 3 un vairāk reizes dienā, utt. Jebkurā gadījumā visiem cilvēkiem ir jāmazgājas tik bieži, cik tas ir nepieciešams, lai šādi jautājumi nebūtu jāuzdod.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis G.

+2334

 
Drīzāk - pēc brētliņām savā sulā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Arī es nezinu nevienu sievieti kura ostu pēc siļķēm,jo mūsu mīļās taču rūpējās par higiēnu.Varbūt vienīgi bomzes un dzērājas tā ož.Tavs uzskats man liek domāt ka tu satiecies ar dzērājām vai bomzēm .Piekrītu ka ir dažādi cilvēki,cits vairāk svīst,cits mazāk,citam atkal kājas vairāk svīst,citam mazāk.Bet ja cilvēks rūpējās par savu higiēnu,tad viņš neož ne pēc siļķēm ne pēc brētliņām.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.