Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lailaツ Guce

-19

 
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 847 skatījumi

Matu izkrišana

Veselība » Sievietes veselība

Sveiki!
Man ir 14 gadi un es vēlējos pajautāt vai tam, ka man pastiprināti izkrīt mati varētu būt kāds sakars ar pusaudžu vecumu? Es uzturā lietoju mollers zivju eļļu. Varbūt kāds var ieteikt tiešām labu šampūnu, kas Arī uzlabos matu stāvokli, lai tie tik daudz nekrīt, nevis tikai uztaisa šiku reklāmu, bet patiesībā no tā matiem nav nekāda labuma. Un vai kāds var ieteikt arī labus vitamīnus šai problēmai? Vai matu pastiprinātai izkrišanai ir vai nav sakars ar pusaudžu vecumu?

Ceru uz atbildi. Paldies!

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Tev ir pusaudžu vecums. vai mamma nevar palīdzēt, jo viņa zinās kā viņai un vecmammai ir bijis, jo parasti tas ir iedzimts, kad sākas attīstība "pa sieviešu līniju". kautkāda Mollers zivju eļļa diez vai palīdzēs! tad jau labāk paņem Dzintara šampūnu pret matu izkrišanu, vai vasarā laukos pie upes savāc kalmju saknes utt. Bet es uzskatu, ka tas Tev ir īslaicīgi... gan būs labi!

pirms 7 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

P.S. Ja gadījumā Tev skolā ir, par ko nervozēt (kāds(-a) apvaino, terorizē, vai mācībās neiet tik gludi kā gribētos), mati pastiprināti var izkrist uz neirožu, t.s. "nervu" pamata.

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Un otrkārt, jo vairāk pievērsīsi uzmanību matu problēmai, jo tā vēl jo vairāk Tevi sāks vajāt kā vells. Neliels matu kumšķis katru dienu ķemmē nav problēma. Mana jaunākā māsa ir 16 gadu jaunāka par mani un arī tavā vecumā pindelējās par to, ka daudz matu uz ķemmes :D Nu nav viņa tagad savos 24 plikgalve, bet gan ar bieziem matiem!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.