Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Krist

+1635

 
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1783 skatījumi

Kā tas ir - būt "ārpus sava ķermeņa"? Kādas sajūtas?

Veselība » Garīgā veselība

Pastāstiet par savu pieredzi (piemēram, iziešana ārpus ķermeņa sapnī, vai arī kāda negadījuma rezultātā).
Ļoti interesanti tas man liekas.

Pirms 14 gadiem

Domāju, ka liela daļa cilvēku kaut ko tamlīdzīgu izteiktāk vai mazāk izteikti ir piedzīvojuši.

Krist, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Mana vecmamma dzimusi1896 gadā, kad viņai bija 16 gadi t.i.1912, gadā, kad tā medicīna vēl nebija tāda attīstīta kā tagad, saslima ar vēdera tīfu un iemiga letarģiskā miegā. Viņas māte nodomāja, ka viņa mirusi un gatavojās bērēm. Kaimiņos dzīvojis kalējs, kas neļāvis bērēt, jo teicis , ka viņa nav mirusi(, liekot spoguli pie mutes), vecmammai zem pakauša palikts svina gabals, lai neatplūt asinis no galvas9nezinu cik tas pareizi, bet tā esot darījuši) ,vecmāte iezārkota un nogulējusi bērniņos divas nedēļas un pēc divām pamodusies. Viņa stāstīja, ka esot visu dzirdējusi, kā māte raudājusi un gatavojusies bērēm, tikai nav varējusi pakustēties un parunāt, brīžiem atradusies kaut kādā savādākā pasaulē, kur esot bijušas ļoti zilas debesis, ziedējušas tādas puķes kādas nezied uz zemes un neredzēti putni dziedājuši nedzirdētas, brīnišķīgas dziesmas un viņa skraidījusi pa pļavu. Mana vecmāmuļa nodzīvoja garu mūžu un nomira dziļā vecumā.

pirms 14 gadiem  

Krist, pirms 14 gadiem :

Ļoti interesanti, Sarma. Paldies par tik izsmeļošu un garu stāstu. Labi, ka gadījās tāds zinošs kalējs tuvumā. Tajā laikā (ap 1912.gadu) droši vien par neko tamlīdzīgu vecmamma runāt nedrīkstēja, jo citi to nesaprastu un nepieļautu.
Man tas viss liekas ļoti interesanti. Es pats reizēm miega laikā it kā aizceļoju kaut kur tālu nereālā pasaulē, bet tas ir mazliet savādāk ...
Tavai vecmammai gan ļoti spilgts stāsts un piedzīvojums, Sarma.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Laikam tajā laikā bija citādi cilvēki, jeb nu es esmu citāda jo es atrodoties komā neko vairāk par bezgalīgu tumsu neredzēju ,tikai kaut kur ļoti tālu bija maziņš ļoti spilgts punktiņš, kurš lēnām tuvojās un kad bija klāt tad apžilba acis un tas bija mans atgriešanās ceļš dzīvē.

pirms 14 gadiem  

Krist, pirms 14 gadiem :

Paldies par interesanto atbildi, Skaidrīte.
Un, to visu laiku Jūs bijāt pie pilnas apziņas un domājāt savas domas un dzīvojāt, tikai viss bija tumsā?

Laikam, cik cilvēku, tik daudz attiecīgi arī dažādu piedzīvojumu un stāstu. Interesanti, vai atrakstīs kāds, kurš reāli atradies ārpus ķermeņa un uz sevi no malas noskatījies (ārzemju rakstos to reizēm tā apraksta).
Būtu ļoti interesanti ko tādu dzirdēt no cilvēka, kurš to piedzīvojis.

Skaidrīte Jēkabsone, pirms 14 gadiem :

nē es neko nedomāju un neko neredzēju,es pat neapjēdzu kas ar mani noticis.Vienkārši pamodos no miega.Miegā pat labāk jo dažreiz redzi sapni, bet šeit nekā.Neredzēju ne enģeļus ne velnu,varbūt man nepaveicās, jo citi taču redz gan zāli gan dzird putniņus.

Krist, pirms 14 gadiem :

Jā, nezinu, no kā tas atkarīgs, ko un kā tieši redz. Žēl, ka man rados neviens nav ar tādu pieredzi, varētu kārtīgi izprašņāt.

Skaidrīte Jēkabsone, pirms 14 gadiem :

man liekas ka cik cilvēku,tik viedokļu.Arī pati biju dzirdējusi tik daudz dažādu stāstu, bet neko nepiedzīvoju.Protams es aŗī varētu sadzejot skaistu stāstu, bet tā jau būs pasaka ar laimīgām beigām,kam to vajag es palieku pie realitātes.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.