Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 5511 skatījumi

Wellbutrin iedarbība

Veselība » Garīgā veselība

Kas pa figņām? Es jau 40 dienas lietoju Wellbutrin (150 mg/d, sustained release), bet efekta nav pilnīgi nekāda. Pilnīgi un galīgi. Pat blakusefektu nav. Nekā nav. Tāda sajūta, ka tai tabletē nav nekas vairāk par miltiem. :D Vispār nejūtu nekādu izmaiņu organismā. Ne fiziski, ne garīgi. Apnicis 14,00 Ls par paciņu maksāt, ja nekādas jēgas no viņas nav.

Kāds ir tieši Wellbutrin lietojis (vai generic Bupropion)? Cik ilgā laikā iedarbojās? Man visi pārējie antidepresanti iedarbojās jau pēc 10-15 dienām maksimums.

Man negribas vilkties uz poliklīniku, lai samaksātu 2 Ls ārstei par vienu jautājumu. :D

Pirms 13 gadiem

Rekur čalim jau pēc vienas nedēļas lietošanas ir normāls efekts: http://www.youtube.com/watch?v=27CzaLsPnqo :< Pozitīvisma kalngals.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Lietoju narkologa izrakstītu vellbutrīnu pirms kādiem gadiem,mēģinot atmest pīpēšanu,nekādas jēgas nebija.Paliku tikai ar tukšāku maciņu :D
Man arī palika iespaids,ka tas ir fūzelis...

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Nu jā, man tieši tas pats. Es pirmās 40 dienas lietoju 150 mg dienā, efekta nebija. Paaugstināja pēc tam uz 300 mg dienā, efekta joprojām nav. Un šodien izrādījās, ka man no viņa vispār ir alerģija, jo piemetās nieze un nedaudz pampst acu plakstiņi.

Nahuj to sūdu. Šodien pat pārtraucu dzert un rīt mainīšu pret kaut ko citu.

Arvic Sauleskalns, pirms 13 gadiem :

Rihard,ja Tu lai atmestu pīpē''sanu,nemocies,man nu jau kā gadu atpakaļ izdevās tikt vaļā,vēl pie tam ļoti viegli.
Sameklē i-netā VARVARA VASIĻENKO,viņa Rīgā pieņen reizi nedeļā,it kā tautas dziedniece,noņem pīpētkāri ar akupunktūras palīdzību(ļoti vieglu strāvu vajadzīgos punktos,izgāju no viņas,braucu mājās un tik pēc kādiem 150km attapos,ka roka nav sniegusies pēc smēķa!
Un neprasas vēl tagad un netraucē atrasties kopā ar pīpētājiem. Goda vārds. Cena bija 50 ls,nezinu kā tagad. Veiksmi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inita Pēpule

+20

 
tas ir bufelis,viņa galīgi nepalīdz,manam vīram viņas terapija palīdzēja precīzi vienu mēnesi,pat laiks,kad sāka un beidza darboties,kad izteicu pretnzijas,sāka džegoties,noplēsa naudu(toreiz 50 latus),iedeva ar elektrību pa ausīm,kaut ko mutē un staigā,tā jau neārstē alkoholismu,jo seans bija labi ja 5-10 minūtes.vai kāds var ieteikt,pie kā vērsties,lai šo postu apturētu,izņemot Vasiļenko kundzi?

pirms 10 gadiem  

MĀRIS MEŽS, pirms 8 gadiem :

Ja nav VĒLĒŠANĀS UN APŅEMŠANĀS tikt vaļā no dzeršanas,tad nepalīdzēs neviens ārsts!!!Piemēram man,VARVARA VASIĻENKO,ļoti palīdzēja,kaut gan no sākuma biju ļoti skeptiski noskaņots.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.