Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris Zustrups

+229

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2607 skatījumi

Ik rītu pieceļos ar skumjām sevī. Par ko tas liecina?

Veselība » Garīgā veselība

Tam nav nekāda sakara ar ārējiem apstākļiem, šaubos vai tam ir psiholoģisks iemesls. Varbūt gļotas organismā uzkrājušās? Gaidu idejas!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
varbūt kautkas no šitā?
"Vabi ir japāņu estētikas kategorija, kurā uzsvērts vienkāršības, neciluma, parastības skaistums, arī vienatnes izjūta, laika plūduma jaušamās pēdas. Vabi estētikas kategorijā ir ietverta slēpta dzīves enerģija un atturīga, izsmalcināta gaume. Izsmalcinātība caur vienkāršību - tējas paviljonu tukšā telpa, kas atgādina budistu muka celli kalnos, dārza oļu sudrabainais mirdzums mēness gaismā, aukstas rudens ēnas uz ūdeņiem, pamestas laivas slapjā smiltī.
Sabi ir japāņu estētikas kategorija, kas ir saistīta ar viedu ielūkošanos Dabas ritumā, izjūtot "mūžīgo vientulību", bez jebkādas indivīda "es" akcentēšanas- lietus vienmuļībā zaļo koku "okeānā", cikādes balsi, kas čirkstina starp kailiem akmeņiem. Vienatnības noskaņā ir sabi būtība."

pirms 12 gadiem  

Andris, pirms 12 gadiem :

Cool..varētu kaut ko vēl kaut ko uzrakstīt? Baig sainteresēja... Viņi laikam ir dao ceļa piekritēji pa japaņu gaumei...

Andris Zustrups, pirms 12 gadiem :

Gremošanas trakta attīrīšana mani interesē vairāk nekā vieda ielūkošanās dabas ritumā...

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

Gremošanas trakta attīrīšana arī ir ritmiski periodisks dabas un Cilvēka kopdarbs, un šo procesu vajag viedi aplūkot.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Laba doma par tām gļotām.:) Mēģini šķidrināt-ļaunāk nekļūs. Šim pasākumam der dzeramā soda. Sodas vannas- 1 glāze uz vannu vakaros pārdienās un soda arī iekšādzerta, bet no 1 tējkarotes jau būs vemšana, jāpietiek ar nažagalu. Ieber ūdenī un pievieno bik citronskābi un kādu zapti-būs pļuktwasseris. Pēc kādas nedēļas, lūdzu, šepat pastāsti, kā gāja.Lai izdodas!!!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
skaidrs ka tas viss ir nopietni ko tu raksti,bet izlasot man tomēr gribējās pasmaidīt,it sevišķi ka izsaki aizdomas par gļotām,nē gļotas tam nav par cēloni,Andris jau kopumā pasaka tavu skumju cēloni, skumjas parasti rodas no rītiem ja nav vairs interese celties un kādēļ tās vairs nav tas zināms ir tikai tev,padomā un gan jau sapratīsi,bet no gļotām atbrīvoties var ja ierobežo sārmainu produktu lietošanu,un kādu mēnesi vajag palietot dabiskas skābas sulas

pirms 12 gadiem  

Māris, pirms 12 gadiem :

nemāni sevi,tu jau pats pasaki ka pārņēmušas skumjas,bet skumjas jau ir psiholoģiskas dabas, nevis fizioloģiskas

Andris Zustrups, pirms 12 gadiem :

Psiholoģiskus procesus var ietekmēt fizioloģiski procesi.
Pols Bregs ''Badošanās brīnums'' rakstīja, ja ikdienā pārņem skumjas, kam nav pamata, tam par cēloni var būt jau iepriekš minētās gļotas un, ja pareizi atceros, arī toksīni un citi nelabumi, no kuriem vajadzētu attīrīties.Lai arī kāds cēlonis būtu manām skumjām, mani tomēr no šī viedokļa interesē, kā tas nākas, kā ietekmē smadzenes un kā, ar vai bez badošanās, tas būtu novēršams.

Andris Zustrups, pirms 12 gadiem :

Par sulām - ļoti pareizi; bērzu sulu periods tuvojas, aknas un nieres jau berzē rokas, gaidot lielo atslodzi un attīrīšanos no bagātajiem ziemas uzkrājumiem.

Māris, pirms 12 gadiem :

psiholoģiju ietekmē tādi fizioloģiskie procesi kurus tu saproti vai redzi,bet tev jau nekas nesāp un arī acīmredzama invaliditāte tev nav,bet toksīni jau rada nogurumu,nervozitāti...bet diezinvai skumjas no rīta,tās tev rodas tādēļ ka saproti ka ir pienākusi jauna diena un atkal nekas jau nemainīsies, viss būs tāpat ka vakar un aizvakar

Andris Zustrups, pirms 12 gadiem :

Varbūt to nogurumu (kas arī, starp citu, ir novērots) un nervozitāti es interpretēju kā skumjas.
Mazs pretarguments - kā ir ar jauniešu hormonu vētrām? Šie procesi nav ne saprotami, ne redzami, bet psiholoģisko stāvokli tomēr ietekmē.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris

+3489

 
Nē, tu esi no kaut kā škīries, darba, kompānijas, draudzenes.....utt., un tagad atceries par "reiz bijušo"
JEBKURĀ GADĪJUMĀ tā ir esošās situācijas nepieņemšana un atbildības nezuņemšanšanās par pārrmaiņām. VAI ARĪ....citi iemesli būs metafiziski/ezotēriski...

pirms 12 gadiem  

Andris Zustrups, pirms 12 gadiem :

To es būtu konstatējis, bet dzīvē man viss ir kārtībā. Uzskatu, ka cēlonis te varētu būt fizioloģisks. Esmu agrāk lasījis, ka toksīnu vai gļotu uzkrāšanās organismā var veicināt nepamatoti skumju, garastāvokli, melanholiju, bet vai šis ir vienīgais iespējamais cēlonis (bez psiho) un kā to var ārstēt?

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

Ja seko Bregam, tad Tevi var glābt badošanās vai Jaņ diēta: rīss, rutki un ķirbji. Bet ideja, ka gļotas ir dominējošā ķermeņa sula visiem flegmatiķiem (līdz ar sekām domāšanā) laikam nāk no Aristoteļa.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
par daudz izdzerts iepriekšējā vakarā... :oD

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.