Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

7.65 C-12

+165

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1028 skatījumi

Vai var pasūtīt zāles no ASV, kurām Latvijā nepieciešama recepte?

Veselība » Garīgā veselība

Interesē vairāk problēmas ar muitu. Vai tādas var rasties, ja pasūta no ASV medicīniskus preparātus, kuriem te vajadzīga recepte vai arī kurus vispār pie mums nepārdod? Vai arī jāpasūta no Eiropas? Gribētu uzzināt visas nianses saistībā ar muitu , lai nerastos kādas problēmas. Runa iet par nootropajiem līdzekļiem (tātad nekas baigi traks nav).

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ludis

+1705

 
Tak kāda problēma LV dabūt recepti. Pie tam nootropajiem līdzekļiem nav zinātniski pierādīta efektivitāte (principā darbojas kā placebo), tāpēc tie principā ir pārtikas piedevas. Par recepti tie tiek tirgoti tāpēc, ka firma, lai tos nopārdotu kā "nopietnu preci" tos ir reģistrējusi kā zāļu līdzekļus, bet būtību tas nemaina. Ja vari, pasaki, ka sats par līdzekli, atradīšu zinātnisku atskatu šim preparātam, bet vispārīgi runājot, nav neviena pierādīta medikamenta, kas uzlabotu smadzeņu darbību. Ja tāds būtu, visi to lietotu, jo lielāks IQ dod lielākas iespējas. Labāk pameklē savas depresijas vai subdepresijas simptomus kā iemeslu smadzeņu darbības pasliktinājumam.

pirms 11 gadiem  

Ludis, pirms 11 gadiem :

Ideja bija- ja vajag recepti, paprasi ģiemnes āsrtam kaut uz tonnu tā līdzekļa, pārtikas piedevas vari ēst, cik gribi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
http://www.apollo.lv/zinas/arvien-biezak-pa-pastu-uz-latviju-suta-zales/456517
PVD atgādina, ka viena persona vienā reizē Latvijā var ievest vai saņemt pa pastu tādu zāļu daudzumu, kas atbilst 12 mēnešu lietošanai.

Recepšu zāļu nepieciešamību apliecina ģimenes ārsta izrakstīta recepte. Zāles nosūtīt drīkst skaidri identificējams, nosūtītājvalsts atzīts zāļu izplatītājs.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.