Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

sisqo kid

+1351

 
Šajā mājaslapā saka, ka mazāk uzturā jālieto sāls, vairāk dārzeņi, augļi un zaļumi...>>>
http://www.lsm.lv/lv/raksts/vide-un-zinatne/dzive/75-gadiijumos-sirds-veseliiba-atkariiga-no-dziivesveida-paradumi.a105964/
Vēl pebildīšu, ka man agrāk pašam bieži ģīboņi nāca no medikamentiem, kuru ietekmē es pat "slēdzos" ārā, un asinsspiediens man vienmēr ir bijis pazemināts.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

bet ko nozimē ja pekšņi dzīve risinās ka pa sapņiem, tu juti, ka vairs nav ta ka bija pirmstam, dzives kvalitate pazeminas, bija dzerts alkahols, lietotas nervu zales, apsaldetas rokas..... sajuta ka galva spiediens... kautgan asinsspiediens ir normals,

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pēc iespējas ātrāk aiziet pie ārsta. Bet līdz ārsta apmeklējumam var mēģināt apļot galvu (ļoti lēnām un bez piepūles, savādāk būs vēl sliktāk). Ja reiboņa iemesls ir nosprostoti asinsvadi, tas var palīdzēt.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Svaigu gaisu, dodies pastaigā pa mežu vai iedzer eleiterkoka ekstraktu - regulē spiedienu! Virspirms uzkrasi aptiekā izmērīt spiedienu(kurā tas ir pieejams) Noskaidro vai tev ir zems spiedien vai augsts tad prasi aptiekā atbilstošos preperātus ;)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 
Būtu svarīgi zināt dažas lietas, pirms padoma došanas - vispirms, cik jums gadu? īsumā - ja esat jaunietis tad veģetatīvā nervu sistēma šādus simptomus var dot. Tādā gadījjumā problēmu var diezgan viegli atrisināt. Otrs jautājums - vai ir kādas hroniskās slimības? Tad vispirms tām jāpievēršas. Ja ne viens, ne otrs, vajadzētu sākt ar elementārajām veselības pārbaudes metodēm - pilna asinsaina, galvas asinsvadu pārbaude, ehokardiogramma.

pirms 9 gadiem  

Valdis Garans, pirms 9 gadiem :

Man ir 15 gadu, bet drīz būs 16.

Valdis Garans, pirms 9 gadiem :

Vai ar veselīgu dzīvesveidu var novērst šīs sekas?

Dina Bašķe, pirms 9 gadiem :

Valdi, cik saprotu, runa nav par paaugstinātu asisnsspiedienu, kā komentāros doma attīstījusies, bet par spiediena sajūtu galvā. Tas ir normāli jūsu vecumā un visbiežāk saistīts ar hormonālo un veģetatīvo nervu sistēmu. Katrs organisms citādi pielāgojas par to nevajag stresot, bet gan atrast pašam sev viskomfortablāko veidu, kā menedžēt situāciju. Bieži komplektā ar jūsu minētajiem simptomiem ir arī pastiprināta svīšana.
Ar ārstu tomēr izkonsultējieties! Arī psihologs var palīdzēt! Lai veicas!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pirmkart darit visu ko arsts ir noradiji,ja ir paaugstinats asinspiediens noteikt vajag mazak uztraukumu,ja pipe tad tas ir jamet nost noteikti,es nometu un pec ta problema man pasai samazinajas uz lielako pusi,nelietot spirta dzerienus.Tie divi piemeram ir galvenie no ka jaatsakas un tad jau ir forsi,nometu pati un augstais asinsspiediens moka loti,loti reti!!!!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
NELIETOT neko ļoti sāļu, pikantu, stiprus alkoholiskos dzērienus!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Un kādu padomu jūs vēlējāties saņemt? Cilvēki, kas slikti jūtas, dodas ar savu problēmu pie ģimenes ārsta nevis ver vaļā lielo medicīnas enciklopēdiju un sāk studēt dažādas slimības.

pirms 9 gadiem  

Valdis Garans, pirms 9 gadiem :

Bet ārsti saka, ka man ir augsts asinsspiediens,taču nezinu kā to noņemt.

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Ģimenes ārsts jums izrakstīs zāles pret augstu asinsspiedienu. Vēl neviens tāds cilvēks nav bijis, kam nebūtu bijis iespējams ātri un efektīvi pazemināt asinsspiedienu, kad tas ir nepieciešams.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms

+5644

 
Aizej pie ārsta

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Vismaz ieiet kādā aptiekā un palūgt, lai izmēra asinspiedienu.Esmu redzējis ,ka viņi to dara.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.