Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2183 skatījumi

Vai var kaut kādīgi izvairīties no briļļu nēsāšanas?

Veselība » Redze

Tāda lieta, ka pēdējā laikā stupri pasliktinājās redze datora dēļ - vienkārši zinu, ka okulists izrakstīs brilles. Nav kaut kāds veids, kā no tā izvairīties? Varbūt kaut kādi acu pilieni, vitamīni?
Būšu pateicīgs par jebkuru ieteikumu. :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Izlasu Norbekova grāmatu - Opit duraka, ili kak izbavitsa ot ochkov. Izlasot grāmatu būs jāveic vingrojumi acīm. Man redze mīnus 4, kad izlasīju grāmatu un ķēros pie vingrinājumiem, mana redze par 5 minūtēm palika ideāla, tabulā pašus mazākos burtus redzēju! Tikai jāvingro pa druskai un katru dienu un vismaz 2 nedēļas.
Tikai viena problēma, kāds var pateikt zāles pret slinkumu?

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jūs laikam pārāk ticat fantastikai vai arī ļoti nekaunīgi melojat. Redze nevar uzlaboties ne pēc 5 minūšu, ne pēc 10 gadiem regulāru acu vingrinājumu. Lai atjaunoto redzi vienīgais līdzeklis ir veikt redzes korekcijas operāciju ar lāzeri. Pie tam ne visiem cilvēkiem šādas operācijas ir iespējamas.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tas gan nenozīmē to, ka redzes vingrinājumu ir kaut kas slikts un nebūtu nepieciešami. Redzes vingrojumi palīdz atpūtināt acis un ilgāk saglabāt labu redzi, bet ja tā jau ir sabojāta, tad labāka tā no redzes vingrinājumiem nekļūs.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Te nu tev Aivi ir ļoti daļēja taisnība. Ļoti daudzos gadījumos redzi var uzlabot ar vingrinājumiem un to prgrammu var apgūt pats vai to sastāda okulists. Arī okulists būs tas, kas pateiks vai varēs tikt galā ar vingrinājumiem vai tomēr tā ir ķirurģiska problēma. Un protams slinkums ir tas, kas neļauj procesu novest līdz galam.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris

+2566

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

-7

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiciens Visiem!

bez darbiņa nesanāks, bet no brillēm vari tikt vaļā atjaunojot redzi!!
Metodei jau vairāk par 100 gadiem, bet optikas bizness nelaiž info līdz tautai.
Iekopē saiti un noskaties filmu - un sāc darboties!!
Pado ziņu tālāk un baudam Krāsas un Gaismu!!

http://www.savadak.lv/esi-vesels/brilles-cilvekam-nav-vajadzigas-ka-salabot-redzi#more-524

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
izvairīties no briļļu nēsāšanas var brilles atstājot mājās... :o)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivi, pārbaudi mani ar melu dedektoru! Aivi, kāpēc nevar? Kā tu zini? Es zinu, jo esmu pārbaudījis to uz savas ādas. Esmu grāmatu izlasījis. Ja man nebūtu problēmu ar slinkumu, sen jau staigātu bez brillēm. Ja cilvēki nebūtu slinki, medicīnas nozare nepelnītu triljonus $ gadā! Tu, laikam esi ķirurgs, tev izdevīgi, lai cilvēki maksātu naudiņu! Tādus cietumā jāliek, kuri grib iedzīvoties uz cilvēku problēmām!

Ja cilvēks nav spēcīgs. Kas jādara? Jātrenē muskuļi. Tas pats ar redzi. Jātrenējas! Neticat - pārbaudiet! Kāpēc man jāmelo, vai esmu grāmatas autors, lai tas man būtu izdevīgi? :D

Juri, es tev piekrītu. Ir vērts paklausīties Ždanovu! Skatījos viņa lekcijas par alkoholismu, smēķēšanu un narkotikām. Pat Jaunajā Gadā neesmu dzēris alkoholu. :))

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ej pie ārsta. Jo ātrāk aiziesi jo būs iespēja ka brilles vajadzēs tikai pie datora nevis ikdienā :))

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja redze vairs nav tik laba, tad ir pēc iespējas ātrāk jādodas pie acu ārsta, kas izrakstīs brilles. Strādāšana bez brillēm redzi sabojās vēl ātrāk. Ja nevēlaties nēsāt brilles varat izvēlēties kontaktlēcas. Mūsdienās ir ļoti daudz un dažādu modeļu un pielietojuma veidu, ieskaitot kontaktlēcas, kuras tiek ievietotas acī pa nakti un nakts laikā izkūst un uz visu dienu atjauno redzes asumu. Vēl viena alternatīva ir painteresēties par redzes korekciju ar lāzeru. Ēdiet daudz melleņu un ja ilgas stundas pavadiet pie datora, ik pa laikam atpūtiniet acis un atejiet no datora. Tāpat arī ir pieejami acu pilieni, kas mitrina sausas acis, no kā cieš visi, kas daudz strādā pie datora.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

1) Kontaktlēcas
2) Operācija

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.