Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

raivo

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1348 skatījumi

brilles

Veselība » Redze

Pagājušgad veikalos XL sala un YISK (liepājā un laikam citās pilsētas arī) kaada sieviete pie maza galdiņa pārdeva redzes brilles,vai kāds nezina kad viņa būs atkal vai kā atrast??

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Nākošais jautājums būs "Kur satikt to sievieti kas var izārstēt šķielēšanu mājas apstākļos, kas radusies no nepareizu briļļu valkāšanas".
Ar redzi labāk neeksperimentēt, bet nepareizs fokusu centru attālums padarīs savu melno darbu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Nju ar shaadaam brillju iepirkshanaas "metodom tika" redzi var tikai veelvairaak sachakareet nevis uzlabot....... Grigi tieshaam redzi uzlabot aizej pie acuaarsta un peec izrakstiiitaas receptes iegaadaajies veikalaa vienkaashhaakaas brilles..... Varbuut buus nedaudz daargaak, bet muusu veseliiba un redze noteikti nav taas lietas uz ko vajadzeetu ekonomeet.... Itsevishkji njemot veeraa ka biezji gadaas ka katra brilju leeca ir vajadziiga ar savaadaaku konfiguraaciju,tad shaubos ka shaadai kaktu brulju tirgonei ir kaut primitiibaakaas lietas lai to noteiktu un speetu piedaavaat....

pirms 12 gadiem  

raivo, pirms 12 gadiem :

man liekas kad neprasīju tew ārsta padomu vaij padomu kur labāk pirkt!!!!

Kaspars Ermanis, pirms 12 gadiem :

Nju es jau tikai ieteicu veseliigaako padomu, bet ja jau gribi iegaadaaties peec savaam metodeem tad velc uz kraamutirgu......Gan jau buus kas ir "specializeejies" brillju tirgoshanaa.... Vismaz Riigaa taadus "speciaalistus" var atrast centraaltirguu un tirguu "latgale" kaa arii zem dzelzcelja paarvada pie autoostas.
Ja gribi konkreeto sievieti atrast tad laikam pasham buus jaagriezjas ar jautaajumu pie attieciigo veikalu administraacijas vai jaaliek sludinaajums teliviizijaa :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Lētās brilles maksā 2...6 laši, specializētajās bodēs lētāk par 40 nedabūsi, pilnīgi saproti interesi.
Nezinu par Liepāju, bet brilles sasīšanai var iepirkt tirgos un arī lielveikalos.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.