Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilona Bukava

+132

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1029 skatījumi

Optika

Veselība » Redze

Varētu ieteikt nedargu optiku ,gan redzes pārbaudi ,gan briļu iegādi par pieņemam cenām, tas būtu apmēram līdz 50ls ,protams no situācijas plus mīnus

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Gedvarde

+1676

 
Jāmeklē googlē kaut vai informāciju, ir saloni, kur ir dažādas atlaides, piemēram redzes pārbaudei dažādos iemeslos, noteikti var atrast kaut ko par ieejamu summu.
Izdevīgi būtu izmantot piedāvājumus, ko piedāvā ''pērkam kopā'' un citas mājas lapas, iegādājoties produktu vai pakalpojumu lētāk, piemēram Optika1: vispusīga redzes pārbaude + briļļu vai kontaktlēcu receptes izrakstīšana - 76% -> http://citylife.lv/lv/riga/akcija/603471314/optika1-vispusiga-redzes-parbaude-+-brillu-vai-kontaktlecu-receptes-izrakstisana---76-optika1-tevi-gaida-pasa-rigas-centra-merkela-iela

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Piemēram Optio, Cobergs gan Fielmann. Ja neņem jaunākos dizaineru rāmjus un nesāk visas ekstras izvēlēties kā dzidrinātas, fotohromas, plāninātas lēcas, tad vajadzētu iekļauties pat vēl mazāka summa.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.