Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 1 balss
  • 22729 skatījumi

Kā ātri un efektīgi iznīdēt BLUSAS?

Māja un dārzs » Tīrīšanas un veļas mazgātava

Biju uz 2 nedēļām izbraucis no sava dzīvokļa uz laukiem. Pirms tam kārtīgi iztīrīju visu māju. Liels bija mans šoks ierodoties mājās - visa māja pilna ar blusām! Nopirku dzelteno Cobra (domāta pret lidojošajiem kukaiņiem un blusām), apstrādāju visu dzīvokļa teritoriju ar to, ievēroju pilnīgi precīzi visu instrukciju. Blusas vairs nelēkā. Liels bija mans šoks - pēc stundas blusas atkal dzīvas!!! Izrādās, Cobra tās bija tikai apdullinājusi un nekādi nebija palīdzējusi parazītu apkarošanā! Lūdzu, iesakiet labāko paņēmienu, kā ātri un efektīvi no šī parazīta atbrīvoties! Esmu dzirdējis par putekļusūcēju, terpentīnu, sālsūdeni un Amway ražoto tīrīšanas līdzekli Loc. Vai tiem ir kāda jēga, vai tomēr jāpērk kāds krietni dārgāks un spēcīgāks līdzeklis?
Jau iepriekš liels paldies par atbildi!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Cobra tiešām nekam neder.Terpentīns arī ir mazefektīvs.Vetaptiekā nopērc neostomazānu,un lieta būs darīta.

pirms 14 gadiem  

Ēriks Rudzītis, pirms 14 gadiem :

Cik tas neostomazāns ir kaitīgs dzīvniekiem un maziem bērniem?

riktīgi foršā dignA sircova, pirms 14 gadiem :

Piekrītu par Neostomazānu. Tas nav kaitīgs ne dzīvniekiem, ne maziem bērniem, ja tiek pareizi lietots - ar to slapina dzīvnieku kažociņus un neskalo, apstrādā arī grīdas, guļvietas utml.
Sākumā ļoti rūpīgi iztīri grīdas - lai nekur nav smilšu.
Vajadzētu pameklēt mājās tos "karstos punktus", kur tās blusas visvairāk varētu būt salīdušas, un tur intensīvāk "paindēt" - visādas spraugas, tepiņi utml.

Un arī ar terpentīnu var grīdas mazgāt, palīdz palīdz, nav slikts.

Ēriks Rudzītis, pirms 14 gadiem :

Izmēģināju dažādas metodes, bet beigu beigās vislabākā bija tomēr kombinētā metode - mūsu pašu firmas Kvadro ražotais insekticīds "Defix". Iegādājos to Drogās. Ir mazliet dārgāks par Cobru, bet IR efekts! Tad pēc apmēram stundas izsūcu visu ar putekļu sūcēju. Tādējādi likvidēju vēl nelēkājošās blusas. Tad sakaisīju sagrieztas svaigas kalmes un izkaisīju arī rupjo sāli (uz 20 kg apmēram 2 kg). Pēc nedēļas, kad atgriezos NEBIJA NEVIENAS DZĪVAS BLUSAS! jau mēnesi nevienu lēkātāju neesmu redzējis!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

labs līdzeklis blakšu, tarakānu , blusu, skudru utt iznīsināšanai, arī mušām.Jāizvāc no mājas puni, zivis, kaķi suņi, paši protams un , ja taisās uzdienām trim prom, vairākās vietās dzīvoklī izliet pa trauciņiem ožamo spirtu. Logi , durvis ciet, pēc atgriešanās atpkaļ dzīvoklī, izvēdini dzīvokli un ne viena lidoņa, rāpuļa un lecoņa pie dzīvības nebūs.

pirms 14 gadiem  

Ēriks Rudzītis, pirms 14 gadiem :

Vai tad tās blusas no smakas vien nobeigsies? Cik esmu dzirdējis, šie kustoņi vienkārši šādā gadījumā maina apmešanās vietu... Bet tādā gadījumā man taču viņiem jāatstāj kāda izeja no dzīvokļa - dzīvoklis kā jau mūsdienās - nošūts ar riģipsi, līdz ar to īsti spraugas, pa kurieni blusas manu mājokli varētu atstāt, nav...
Liels paldies par ieteikumu :)

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Tu vari ieelpot ožamo spirtu? tieši tā , ka viss dzīvais nobeiksies no smakas, tā'dēļ jau visa derīgās dzīvās būtnes jāizvāc no mājas, vari vēl paspricēt pa grīdu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Petroleja ar it kā palīdzot. Ja izmazgā visā majā grīdas, ar ūdeni, kuram pielieta petroleja, tad blusas pazūdot. Proporcijas nav tik svarīgas-pēc pāris dienām petrolejas smaka pazudīs šā vai tā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Īstenībā terpentīns palīdz. Vismaz 4 dienas pēc kārtas izmazgā telpas grīdas un viss būs kārtībā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

neslikti palidz izberta sals uz gridas,ipashi ja ir koka grida,sals saiet spraugas un no blusam ne minas,tikai tas ir jaatkarto pec gridas uzkopsanas atkal! neostomazans neslikti strada ,sajauc ampulu uz -1,1,5L udens un izsmidzina uz gridas visur,drebes gultu,utt var pat kaki suni apsmidzinat,efekts ir,bet nepieciesams atartot,tapec vaig nemt vismaz pars ampulas vai vairak! :)

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

MLM Forums

0

 

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kur var nopirkt terpentiinu?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

a kā Jūs ziniet, kur tās blusas ir, varbūt viņas ir kkur drēbēs, tad nelīdzēs nekāda grīdas izmazgāšana. Manuprāt jau jāsāk ar visu drēbju, gultas veļu mazgāšanu, tad izsūkt grīdu ar putekļsūcēju un tad ar neostomazānu izmazgāt!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Krastins

+316

 
kā būtu ja ar abiem gan petroliju gan terpentīnu mazgātu? vienreiz ar to otreiz ar to??

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.