Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Merry

+6073

 
  • 7

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 3198 skatījumi

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

es paskatītos, vispirms cik viņa maksā, cik tērē ūdeni un elektrību, un kā viņa iederētos manā virtuvē

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas viss ir atkarigs,ko velas no tas masinas... Vai nu jautajums ir par cenu vai par to,cik daudz trauku vinai jamazga,vai ari cik ta udeni tere vai cik ekonomiska ta ir(elektriba), vai ta ir labi saprotama un erta lietosana....
Ir tik daudz faktoru,kas ir jaizvelas,pirms to nopirkt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Pirmkārt jāskatās pēc cilvēku daudzuma ģimenē vai arī cik bieži un cik daudzveidīgu maltīti tu gatavosi.Tālāk,vai nebūs slinkums likt mašīnā to visu un lai sev nav jāpierunā,ka cik tad man tur laika aizņems,labāk nomazgāšu ar rokām!Galvenais,lai patīk modernās tehnoloģijas un tad viss tiks izmantots,savādāk viena programma un tā visu laiku un no tā uzreiz saproti,kur man tās daudzās funkcijas?!Man pašam ir Haier,varu teikt,ka praktiski patīk,bet ļoti liels mīnuss ir,ka trauki pēc mazgāšanas cikla nav sausi,kaut vien esmu izmēģinājis pilnīgi vissu!Ūdens patēriņs,elektroenerģija,tabletes praktiski izlietots tiek visiem modeļiem ar minimālām svārstībām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edzonijs Drusts

+333

 
1. Noteikti Cena.
2. Tilpums(Cik tu gribi mazgāt?)
3. Jauda

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja pērc painteresējies arī par režīmiem.
Man ir tāda mašīna, kurai pirmajajā režīmā nežāvē bet pārējās žāvē traukus. Diemžēl pirmais režīms nenomazgā pilnīgi traukus. Bet pāŗējie jau skaitās neekonomiski, jo tā tos arī žāvē. Izžāvēt var arī pats, tāpēc ja gribi būt max ekonomisks, tad interesējies par tādu, kurai šo funkcijas var regulēt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šajos laikos es skatītos vispirms uz trauku mazgājamās mašīnas klasi (noteikti nepirktu C klases vai vēl neekonomiskāku). Pec tam ražotāju un pēc tam tikai to kā viņa iederas interjerā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Izmēram, ja maza ģimene līdz 3 cilvēkiem, atkarībā, protams, no ēšanas paradumiem, vai ļoti maza virtuvīte, tad ņem 45cm, ja vairāk ēdāju, ēdat bieži mājās un par vietu nav jāsatraucas, tad 60cm plato.
Viss pārējais pēc rocības,jo dārgāka jo vairāk programmu un vairāk ekstru, par kuru lietderīgumu katrā situācijā ir jāizlemj atsevišķi - nevajadzētu pārmaksāt 100ls par iespējām, kuras nekad neizmantosiet.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.