Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

MārisA

+535

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2307 skatījumi

Iesakiet efektīvāko kaļķa noņēmēju no flīzēm un citām virsmām.

Māja un dārzs » Tīrīšanas un veļas mazgātava

Līdz šim iegādātie līdzekļi man nav palīdzējuši. Varbūt daļēji. Diemžēl ūdens manā māja ir drausmīgi duļkains, visas flīzes un duškabīne ir nokaļkojusies. Tīrīšana, lai viss neaizaugtu jāveic vismaz reizi mēnesī. Protams, labākais risinājums būtu ūdens vadā iebūvēt filtrus.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rekomendēju līdzekli SUPER 10. Tiešam ļoti labs, draudzīgs videi un rokas ādai.
Zvaniet - 26880683, Olga

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
mehāniskie filtri kaļķi nelikvidē,tikai aiztur biezumus(smiltis.rūsu utt) tātad divi varianti-elektriskais,vai atkaļķošanas sistēmas,abi diezgan dārgi 200-400 Ls.vēl vajaga pakonsultēties,jo ari tie filtri neder visiem ūdeņiem.dēļ vecām trubām ūdens var būt rūsains un tad ne jau masveidā,drīzāk jāskatās no kurienes ņem ūdeni un tad domāt ko pārtaisīt-tas būs lētāk un labāk.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varu ieteikt brīnumlīdzekli, ko izmantoju savā mājā un kurš vienīgais noņem gan rūsu un kaļķi.tas ir CILLIT PODIEM, nav dārgs 1,20 ls, bet tiešm iedarbīgs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Nez, man reizi mēnesī liekas ok iztīrīt vannasistabu... Lai vai kā - aļķa noņemšana ir cīņa ar sekām. Pati jau atbildēji, ka ir jāierīko ūdens filtrs un jācīnās ar cēloni! Jā - filtrs nebūs tik lēts kā tīrīšanas līdzeklis, bet ja parēķināsi ilgtermiņā, tad atmaksāsies gan iztērētais ūdens, gan savs laiks, gan piecūkotais saldūdens gan nezaudētās nervu šūnas pamostoties sestdienā un secinot, ka atkal duškabīne ir viegli matēta...

Ūdens nav duļķains. Ūdens (iespējams vecu trubu dēļ) ir kaļķains. Man pašam bija līdzīga problēma, bet man bija bezmaz reizi nedēļā jātīra baltie pleķi. Uzliku filtru (+ vēl arī filtru dzeramam ūdenim un tagad dzeru ūdeni no krāna) un tagad krāni jāpucē retāk kā reizi mēnesī.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.