Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kriss

+71

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1769 skatījumi

Kā neordināri varētu vizualizēt nummuru uz 13. dzīvokļa durvīm, lai tas neatgādinātu šo strīdīgo skaitli?

Māja un dārzs » Dekorēšana un modulēšana

Dzīvoju 13. nr. dzīvoklī. Lieki teikt, ir ne mazums ļaužu kuriem tas atgādina ko nelabu, un aizdomājos, kā neordināri (piem. 12 + 1) vēl varētu vizualizēt nummuru uz 13. dzīvokļa durvīm, lai tas neatgādinātu šo strīdīgo skaitli?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Varbūt ar romiešu cipariem XIII ?

pirms 14 gadiem  

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

visi nepziist romiessu ciparus ;)

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tas, ka ļaudīm tas atgādina ko nelabu ir tikai tumsonības un neizglītotības rādītājs. Ja ļaudis uzzinātu kā radās šis strīdīgums, tad kļūtu par kripatiņu apgaismotāki un nešausminātos par pērkonu, kas iesper kokā un rodas uguns. Ja viņiem ir bailes no tava dzīvokļa, uzvelc pentagrammu tur priekšā un saliec sveces. Būs jautri. Varēsi pasmieties par muļķīšiem. Tumsonība ir viņu ne tava problēma.

pirms 14 gadiem  

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

apgaismo mani un pastāsti tad lūdzu par to kā tas radās...?

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Viennozīmīgas atbildes nav, bet skaidrs ir ka, māņticība tā ir, lai kāds sākuma iemesls bijis - Romas bojāejas sākums, pēdējās vakariņas, vikingu kristīšanas šausmu stāsti par 12 raganām un Sātanu. Katru iemeslu apskatot sīkāk redzams, ka ir bijis kāds ieinteresēts personu loks, kas ir šo māņticību popularizējis, vai varas, popularitātes, paklausības vai citu iemeslu dēļ.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

vispar vareetu binaraja kodaa )) 1101

pirms 14 gadiem  

Kriss, pirms 13 gadiem :

..bet kāds var nodomāt, ka tas ir 1101 dzīvoklis. Kāds ir binārā koda apzīmējuma saīsinājums jeb kas man jāraksta uz durvīm būtu, lai to uztvertu kā bināro kodu?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

melnaisronis

+403

 
hehe...orgginaali, bet var buut arii mulsinossi, kaads ar ssvakaam matemaatiskajaam dotiibaam veel nevarees atrast ...lai gan dazzreiz taa pat izdeviigaak :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Uzliec 14-1 :D

pirms 14 gadiem  

Kriss, pirms 14 gadiem :

:))) Paldies! Tas jau līdzīgi, kā es iedomājos. Var jau vēl tā 12 + 1 = 14 - 1 ; vārdu sakot, ar matemātiskiem vienadojumiem vai formulām. Kruti būtu, ja, piem., uz tadām durvīm uzliktu uzrakstu cos, sin vai tg (cosinuss, sinuss vai tangenss) no kaut kā, kura rezultats ir 13. Rezultata pats skaitlis 13 netiktu pieminēts. Varētu vēl kaut ko šādā garā izdomāt. Diemžēl neesmu gluži matemātiķis, nodarbojos ar dizainu un tml. lietām, projektēšana gan saistīta ar to..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

melnaisronis

+403

 
ja patiik sarezzggit, savelc 13 sviitrinnas uz durviim... saveejie sapratiis, bet negaidiitajiem. nu vinnu dariissana...:D

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.