Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1398 skatījumi

Kā vislabāk aizklāt iekštelpas durvis, kurām ir stikli?

Māja un dārzs » Dekorēšana un modulēšana

Sveiki, lieta tāda, ka īrēju dzīvokli kopā ar vēl dažiem cilvēkiem. Manas istabas durvīm ir stikli, lai arī neviens nenāk un speciāli nelūr iekšā, es tomēr vēlētos kaut kādā veidā regulēt privātumu. Pagaidām padomā ir žalūzijas, bet durvīm ir divas daļas (nezinu precīzo terminu) tāpēc nākas meklēt kaut ko, kas stiprinās pie durvīm un ir pietiekami augsts un šaurs, lai iegādātos divas vienības.
Lūdzu palīdziet ar risinājumu - izmēri ir ~180/55 vienai daļai.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Mana pirmā doma un arī cenas ziņā būs vislētākais variants - kāda no matētajām līmplēvēm , kuras pārdod ruļos, uz metriem būvmateriālu veikalos piem.DEPO
Izvēlies sev tīkamo rakstu vai bez raksta, nogriez stikla izmēram atbilstošu gabalu,atplēs aizsargkārtu mazai, pāris cm platai josliņai īsākajai malai,atplēsto aisarg kārtu noloci, pielipini stūrīti pašā augšējā stikla stūrī, pieturi ar roku ,lai neatraujas, tad apskati vai nogriestais gabals ir paralēls garajai stikla malai.Pieturot līmplēves gabalu ,lai tas neizkustās , pielīmē augšējo no aizsargplēves atbrīvoto josliņu plnībā.Spesiāls rākelītis līmēšanai, visticamāk mājā nebūs , bet var arī ar kādas lupatiņas gabalu pamazām plēšot no apakšas aizargkārtu pierīvēt līmplēvi pie stikla.Parasti to dara no vidus uz abām pusēm vai arī piespiežot un virzot lupatu no vienas malas uz otru.
Ja ir pieejams ass nolaužamais nazis, tad var limplēvi nogriezt pāris mm platāku un beigās lieko nogriezt gar rāmja malu.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Ja nav DEPO, tad te būs noteikti

http://www.kviller.lv/decor/decor.html http://adv24.lv/lv/films/

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kas veido tavu "vislabāk" cena, funkcionalitāte, izskats un kāda šo parametru attiecība? :) Ja nopietni, varianti ir daudz, sākot ar vienkārši aizlīmē stiklus ar vecām avīzēm, vai ja nav relfejs uzkrāso nomazgājamu krāsu, piekar vai pienaglo audumu gabalus beidzot ar rullo žalūzijām utml.

pirms 10 gadiem  

Secret identity, pirms 10 gadiem :

Noteikti, ka kaut ko pieliekamu. Nekādas avīzes vai krāsas. Dzīvoklis tiek īrēts, tāpēc baigi ar kaut ko paliekošu vai caurumus atstājošu aizrauties negribas, bet tomēr funkcionalitātei būtu jābūt un saprāta robežās arī tēriņiem. Biju domājis kaut ko rullo žalūzij-veidīgu, varbūt kādu no to alternatīvām.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
līmplēve, nav nemaz tik dārga..

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.