Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Strazdiņa

+344

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1391 skatījumi

Kur var nopirkt roll-up zaluziju 'sagataves' (bez auduma/aizkara) - doma ir pashiem uzshuut. Vai japerk letakas ar audumu un jajauc ara?

Māja un dārzs » Izdari pats

Jysk, piemeram, atradam tikai zaluziju plastmasas detaljas, bet no tam sakomplektet vizu zaluziju nevar. Vai kads nav ko lidzigu darijis - negribas maksat lielas naudas aizkaru veikalam, gribam pashi noskatit audumu un sashuut. Un vel - vai letaas, piemeram, Depo noperkamas zaluzijas ir izjaucamas/saliekamas (lai to audumu nomainitu)?
Paldies.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Yaris Wilxly

+5365

 
Nu var to izdarīt/nopirt/pasūtīt aizkaru veikalos, piem. spice-home bet kvalitatīvs žalūziju mehānisms maksās 4x vairāk nekā noperkot jyskaa pa lēto kādu gatavu

pirms 14 gadiem  

Yaris Wilxly, pirms 14 gadiem :

depo noperkamas it kā ir izjaucamas, bet der atcerēties ka žalūzijām izmanto speciālus audumus

Aija Strazdiņa, pirms 14 gadiem :

Cik speciaalus?....

Yaris Wilxly, pirms 14 gadiem :

speciāli tādā ziņā -> tos piesūcina ar vielām kas novērs deformācijas, ir uguns drošs, saulē nebalē

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

RIMSI Žalūzijas

Žalūzijas mūsdienās paliek arvien populārākas, jo tiem ir daudz priekšrocību. Mēs to zinam, jo mūsu kompānijas darbības pamatveids ir sauli necaurlaidīgu sistēmu izgatavošana, pārošana un montāžas veikšana. Mēs rūpējamies par to, lai mūsu sistēmas ne tikai aizsargā pret saules stariem, bet arī izskatās atbilstoši ēkai, kur tie tika uzstādīti. Piedāvājam košus printējumus uz viegli mazgājama materiāla bērnu istabas žalūzijām, bieza materiāla solīdas sistēmas ar spēcīgu aizsardzību pret saules stariem Jūsu birojam, vai romantiskas pasteļu sistēmas guļamistabai. Tā kā kompānijas sortiments ir daudzveidīgs, Jūs viegli varēsiet izvēlēties kvalitatīvas žalūzijas jebkuras telpas logiem. Visi mūsu klienti paliek apmierināti, jo mēs zinām ko darām. Izmantojiet mūsu BEZMAKSAS uzmērītāja pakalpojumu un novērtējiet arī Jūs mūsu kvalitāti un izpildies termiņus.

Gaidām Jūsu zvanu!

https://rimsizaluzijas.lv/rullo-zaluzijas/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man reiz kvalitatīvus žalūziju mehānismus izgatavoja Kaspars (mob. 29166464). E-pasts: 8kaspar@gmail.com
Viņš jau gadiem ilgi ar to nodarbojas un var izgatavot visu, ko vēlaties. Visi mehānismi būs tieši Jums vēlamajos izmēros.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.