Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Raivis Zemskis

+2961

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1719 skatījumi

Kur nopirkt tranformatoru lustrai!

Māja un dārzs » Izdari pats

Kur var nopirkt electronic transformer input 220v output 12v, uz 120w un 60w! vajag trīs uz 120w un 1 uz 60w!!!!
liekas lustrai ir nosvilis, vai kkas tāds!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Depo, starp desām un dzīvnieku barību, http://www.cenuklubs.lv/lat/iveikals/transformatori.html tāpat K-rauta, Kurši u.c. būvamateriālu veikalos, nerunājot par specializētiem apgaismes veikaliem.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Šie transformatori diezgan reti iziet no ierindas,vispirms varbūt ar testeri pārbaudīt lampas kuras bojājas biežāk.Pārbaudīt arī savienojumus un tad gan paliek transformators.

pirms 13 gadiem  

Raivis Zemskis, pirms 13 gadiem :

itkā izbaudīju, protams vēlreiz pārbaudīšu, bet jau nav kam būt sabojātam! man tai lustrai stāv veseli 4 transfarmatori.... :D un vēl tālvadība... 3 no tiem strādā noteiki, jo pārslēdzas, bet viena sekcija, kura iet caur vienu no transfarmatoriem... tāpēc man paliek aizdomas tikai uz to.... lampiņas mainīju un pārbaudīju!!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Imants ℜoze

-20

 
Nesen uzdūros uz interesantu bodi http://www.maza-cena.lv Tur var nopirkt man tā liekas ka visu :) Zaķis nopirka sev auskarus, kaklarotu un "krūšu palielinātāju" (vēl gan īsti neesmu sapratis vai tas strādā LoL), es sev paņēmu ēcigareti un kinētisko pulksteni (tāds tīri neko - man patīk), a tā vispār tur vēl arī gadžeti vis visādi ir :) karoč normāla iestāde :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

parto xp uzkaras mān no nero 7 kad vido partaīsū ari no spelēm un no muzikas failiem ma ir portativais asus varbūt datoru vajag jāudigaku ko vari man ieteikt?

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.