Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1892 skatījumi

Kādu sietu lai izmanto?

Māja un dārzs » Izdari pats

Ir vajadzība izsijāt vairāk kā tonnu mitru balto smilti,bet nezinu kā lai uzmeistaro tādu ierīci un kur atrast sietus ar acs lielumu ne vairāk par 0.8 mm.?Varbūt ir kāds uzmeistarojis,piemēram centrfūgas principa un kā darbojās!?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
acs lielums 0,8 milimetri??? Tur jau sausas smiltis knapi cauri birst, kur nu vēl slapjas! :o)
lai vai kā - centrifūga manuprāt nelīdzēs. Tur vajag lai tas siets vibrētu, nevis smiltis ar spēku spiestos iekšā. Ja atrodi tādu sietu, tad uztaisi karkasu, ieklāj tādā kā vannas formā, vienu galu nostiprini ar kustīgu eņģi un otram piemontē kautkādu kratekli klāt... Viegli jau te ir tā prātuļot, bet neko citu izdomāt nevaru...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
http://www.jmj.lv/lv/metala/sieti šeit var nopirkt ar acs caurumu 0,9 mm, bet ja vajag precīzi 0,8 mm, tad jāpērk metāla loksme un ar CNC aparātu jāurbj sīkus caurumiņus vienu pie otra līdz iegūsi sietu. slapjas smiltis izzaavet nebutu prāta darbs, tadel piedāvāju nopirkt jaudīgu ūdens sūkni, un jau taa slapjaas smiltis sijaat ar lielu ūdens daudzumu, lai katrs gabalinjs buutu atseviski nesalipis, tad reali iegūsi gala rezultaatu.

pirms 13 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Rīt jāpaprovē ar augstspiediena aparātu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
sijāšanai tev tā tonna ir jāizžāvē, neviens siets nestrādās ar slapju masu. Varbūt tādus sietus var atrast kautkur rūpniecībā, piem., kur strādā ar mannā...

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.