Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agnese

+30

 
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2054 skatījumi

Sveiki! Kaa atskruvet skruuvi , kurai ir pabojata forma un pat skruvgrieznis nepalidz!?

Māja un dārzs » Izdari pats

Man ir aizdambejusies dusha. Un lai tiktu klat un iztiritu , prieksha ir neliels vaaks. Vienu skruvi neizdodas nekadigi atskruvet , jo taj ir pabojajusies forma un skruvgriezni likt lieta ari neizdodas. Izmeginaju visus ko vien vareju atrast majas. Neviens neder. Parejam 3 skruvem ,kas dereja , ceturtajai neder!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Ja galva iekšpusē,kur pat ar plaķenēm netiek,tad izurbt pašu galvu,tad noņemot vāku,tad pie skrūves var brīvi tikt un to ar plaķenēm atskrūvēt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ivarsi

+11583

 
Vispār jau ir speciāls "skrūvju izsitējs": verķis, līdzīgs skrūvgriezim. Pa to sit ar āmuru, sitiens nedaudz pagriež skrūvgrieža daļu un vienlaicīgi nodrošina, ka neizlec laukā no rievas.
Bet tas gan specifiski.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ivarsi

+11583

 
+ varbūt atstāj skrūvi mierā un pamēģini iztīrīt ar trosīti? Parasti jau mati pie vainas, paķeksē tos laukā ar kādu āķīti. Vēl jau var uz brīdi ieliet speciālo trubu tīrāmo, atstāj uz kādu laiku, tad "izpumpē".

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja nav pievilkts ļoti stingri un ir vieta, tad mēģini pagriezt visu vāku, tam vajadzētu izdoties un arī skrūvei nedaudz paskrūvēties vaļā.
Skaties kādā stāvoklī un izmērā skrūves galviņa, to var mēģināt pavilēt, lai izveidoties dziļāka rieva, vai ņemt lielāku skrūgriezni - pielietot lielāku uzspiediena spēku, vai skrūvēt ar plakanknaiblēm, vai vispār noņemt galviņu un atstāt uz 3 skrūvēm, vai izurbt skrūvi un ieskrūvēt vietā jaunu resnāku.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.