Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2180 skatījumi

Dzīvoklis ir ļoti auksts,apm 14 grādi. Lai kļūtu nedaudz siltāk ieteica siltināt sienu aiz radiatoriem.

Māja un dārzs » Izdari pats

Iegādājos PEPI REFLEKT 8mm. Kā pareizi likt,vai jābūt stingri pie sienas un vai "folija" puse uz iekšu vai otrādi? atvainojos par muļķīgiem jautājumiem,bet tomēr gribētos izdarīt pareizi un saviem spēkiem

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
manuprāt ir jāsāk ar logu šķirbu aizlīmēšanu, lai aukstums nenāk iekšā un siltums netiek ārā. ja nosiltināsi pleķi aiz radiatora, manuprāt liels efekts nebūs. Jāsiltina tiešām VISA siena.

ja jau esi nopircis to PEPI, tad jāliek ar foliju uz iekšpusi (tobiš - uz telpas centra pusi).

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Logi ir jauni un kārtīgi nosiltināti,tur nebūs tā aukstuma vaina. Protams ,ideālā variantā viss dzīvoklis jāsiltina,bet ne jau visi un visu uzreiz var atļauties,tāpēc sāku ar mazumiņu.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
radiators pārāk stipri silda sienu - iespējams, gaiss nevar ap viņu brīvi cirkulēt. Atkrāmē, cik vari, Bet plēvi montē šitā http://buvserviss.lv/?l=1&c=661

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Piekrītu indrai, esmu kādreiz arī licis foliju, nekā jūtama, galvenais atbīvo radiatorus, lai siltais gaiss netraucēti vaqretu cirkulet pa telpu, aizspied logu skirbas ar silikonu.
Citi noderīgi padomi šeit- http://www.varupats.lv/

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Aukstums nāk no sienas, tāpēc jāsiltina siena un pirmām kārtām to pēc idejas vajadzētu darīt no ārpuses. ja tas nav iespējams, zinot mūsu daudzdzīvokļu mājas, jāsiltina no iekšpuses, bet atkal ir viens liels bet ... tu vari nosiltināt to sienu, tomēr prakse rāda, ka drīz pēc tam sienas sāk pelēt un tu dabūsi dubultu problēmu, no kuras jau vaļā vairs netikt - sāksies apburtais loks. Es iesaku vienkārši turēt radiatorus brīvus - pacelt aizkarus, atbīdīt mēbeles, cik nu ir iespējams, turēt durvis no istabas uz istabu ciet. Kā arī apbruņoties ar pacietību, siltām zeķēm.
ja tas ir stūra (mājas gala) dzīvoklis, tad ar visu siltināšanu tur tik un tā būs auksts šādā laikā.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.