Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Irēna Zumente

+133

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1866 skatījumi

Ko Jūs domājat par "Renovātoru", ko reklamē televīzijā? Varbūt kādam ir pieredze darbā ar to instrumentu? Kādas ir atsauksmes?

Māja un dārzs » Izdari pats

Tas instruments izskatās apmēram šādi:
http://www.super-action.lv/lv/e-veikals/akcija+%2C+zemas+cenas/?prod_id=2089
Vai ir vērts to iegādāties retām mājas vajadzībām? Vai tas tiešām strādā tik labi kā izskatās video reklāmā?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Reklamē viņu tā, ka dzīve tūlīt apstāsies, ja nenopirksi. Instruments, kā tāds, tiešām ir ērts vairākām no reklāmā minētajām nodarbēm, bet ja tās nedara ikdienā, tad, manuprāt naudu var iztērēt lietderīgāk. Ne jau katru dienu mājās silikonu maina, rozetes liek vai ko tur vēl, nerunājot par naglu zāģēšanu.
Savukārt, ja to dara ikdienā, tad vajag profesionālu rīku, nevis krāmu kurš varbūt ies varbūt salūzīs pēc pāris darbināšanās reizēm.
Vēl pārdomām - vairumtirdzniecības cena šim agregātam ir ap 20EUR, savukārt atzītu firmu un kvalitatīvi instrumenti maksā vairākus simtus eiro.

pirms 10 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

Nav jau problēmas notestēt,vai darbojas kā viņu reklamē vai nē.Tur jau ir prāvs atgriešanas termiņš,gadījumā ja prece nepatīk.
Bet kvalitāte jau par tādu naudu gan nebūs diez ko izcila.Protams labs un kvalitatīvi uzticams instruments maksā vairākus simtus,bet vismaz zina par ko maksā.
Pats labākais jau vēl būtu ar akumulatora barošanu,vismaz es tādu izvēlētos ērtības ziņā.Vienīgi tur cena būs vēl lielāka.

Irēna Zumente, pirms 10 gadiem :

Vai tad sūtīšana pa pastu ir bez maksas, ja gadījumā 14 dienu laikā pārdomāju? Un ar naudas atgriešanu jau arī viņi droši vien nesteidzas.

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

14 dienu atteikuma tiesības praktiski piemēro nelietotām precēm, ja salūzīs vai pēc 5 dienu lietošanas izdomāsiet atgriezt preci, tas nebūs iespējams. Tādos gadījumos prenziju gadījumā būs "parastā" garantija un tad kasīšanās mēnešu garumā par to vai pareizi lietojāt preci, un beigu beigās paši vien vainīgi, jo zāle ir zaļa.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Teikšu Jums tā,šo tehnoloģiju 40 gadus atpakaļ izgudroja Vācijā kompānijā FEIN.Mūsdienās visi zināmie un nezināmie brendi ir lēts pakaļdarinājums kas netur vispār nekādu slodzi un ir ar ļoti zemu kvalitātes līmeni.Kompānijai FEIN 2008 gadā beidzās patenta tiesības,kā rezultātā šo instrumentu tagad ir vairāk nekā vajag.Ja Jums vajaga tiešām labu instrumentu kas ir ražots vienā rūpnīcā Vācijā,tad es ieteiktu FEIN MultiMaster.Jūrmalas offisā var atbraukt patestēt un saņemt konsultācijas.www.multimasterbaltic.com

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

anonims

+3977

 
Jautājums kāpēc pasūtot top-shop veikalā viņš maksā ~80 Eiro, bet pērkot piem. veikalā "DEPO" pašu renovātoru (bez uzgaļiem) = maksā 60 Eiro, un ja pērk klāt atsevišķi uzgaļu komplektu, piem. slīpēšanas komplekts 4 gb uzgaļu maksā 30 Eiro, tad vēl katras nākamās uzgaļu kategorijas komplektiņi maksā pa 30 Eiro, parēķināsim cik kopā mums tas renovātors salasās cenā??? Krietni vien dārgāk par Top-Shop piedāvāto, bet šķirba tāda, ka "DEPO" veikalā mazliet atšķirās firmiņa + mēs savām actiņām varam aplūkot + aptaustīt preci, tādejādi secinot par kvalitāti! :)
Es uzskatu, ka jebkas kas ir pirkts Top-Shop veikalos nav tik kvalitatīvs kā to pasniedz reklāmā!

pirms 10 gadiem  

anonims, pirms 10 gadiem :

+ Super actionā redzēju tādu preci, bet man liekas viņš bija bez uzgaļiem un maksāja ap 70 eiro, īsti neatceros, bet man ir pazīstams pārdevējs, kurš smejoties teica, kam man tādu sū*u?!?

Irēna Zumente, pirms 10 gadiem :

Jādomā ka tas arī strādā ne tik labi, kā to pasniedz reklāmā.

anonims, pirms 10 gadiem :

Reklāmā vienmēr viss labi izskatīsies!
Nez kas varētu atšķirties Top-Shopam no Super action veikala? Tas, ka to nerāda pa TV? Muļķības, es domāju, ka šādām precēm nevar uzticēties, tad jau mēs visi sen pirktu tikai tāda tipa preces no Top-Shop par lētām, izdevīgām cenām un par oriģinālajām firmām - tiešām kvalitatīvām sen aizmirstu, un viņas vairs nepastāvētu!

anonims, pirms 10 gadiem :

Maza piebildīte: Labāk mazliet paciesties un sakrāt tiešām tādam pirkumam par kuru pēc tam nenāksies nožēlot un pārmaksāt! :)

Personīgi es iesaku NEPIRKT Renovātoru!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Guntis Zeps

+162

 
manta laba--redzeju darbaa,,,bet uzgali maksa tik cik masa darbariks...

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Profesionāls un ilgmūžīgs nav, bet EUR 30 nav nauda, kuru īpaši varētu žēlot. Būs vismaz interesanti ;)
Kādu brīdi darbosies, pieļauju domu, ka ātri nodils uzgaļi: bet tos var piepirkt kvalitatīvus. Ja jāiztīra ar smilšpapīru kādi stūrīši: labi noder. Angliski daži vārdi šeit: http://www.popularmechanics.com/home/improvement/interior/the-best-oscillating-tools-we-put-9-to-the-test#slide-1

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Ir reizes ,kad šāds instruments ir neaizstājams.Piemēram ,lai nozāģētu piestiprinātu grīdlīsti, izgravētu spraugas starp flīzēm, lai to noņemtu utt. TopShop reklametajam ir nepārdomāta asmeņu stiprināšana - ar skrūvi.Arī uzgaļi der tikai no Renovatora.Šadam pašam Bosch instrumentam ir cits asmeņu stiprināšanas princips.Depo redzēju tādu Bosch un cena bija līdzīga.Vienīgi asmeņi maksā dārgāk - toties kvalitāte cita.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.