Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liga Mikelsone

+122

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 752 skatījumi

Remonts?

Māja un dārzs » Izdari pats

Vai var kāds labs cilvēks izskaidrot pa solim kā jādara istabā gribu uztaisīt remontu visos smalkumos nevajag uz sienām un griestiem liksim reģipsi uz grīdas jaunus grīdas dēļus kādā secībā pareizāk to darīt kad viss tiek noplēsts utt.paldies............

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Rihards Jansons

+1079

 
Ja celtniecību nezini tad skaidrot ir bezjēdzīgi. Lai nečakarētu nervus citiem un sev, paņem vienu meistaru, kurš palīdzēs. Otra alternatīva, lai noārdītu savas nervu šūnas ir Youtube. Tur ir pilns ar pamācību video katram darbam.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Tiešām jācer ,ka kāds no remonta dalībniekiem ir ar pieredzi, jo bez jebkādas pieredzes būs d... darbs un materiāls.Atī 1000 rakstu zīmes ir par maz ,lai izskaidrotu visu ,kas varētu būt saistīts ar piem. grīdas dēļu likšanu.Nav arī skaidrs ,kas par grīdu ir patreiz un vai ir ņemts vērā ,ka liekot pa virsu,grīda būs par 3-4cm augstāka.Uz kuru pusi verās durvis, kā ar sliekšniem.Vai mājā/dzīvoklī nav mazs bērns ,kas pieradis braukāt ar savu velosipēdiņu pa istabām...

Liga Mikelsone, pirms 10 gadiem :

lauku māja veco grīdu plēsīs ārā jaunie dēļi 3,5cm bērnu nav durvis uz iekšu.vismaz zināšanai grīdu liek pēdējo vai kādā secībā tik daudz var tak pateikt????

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Domāju ,ka vajadēs sākt ar grīdu, jo vispirms apšujot sienas ar rigipsu veco grīdu ārā vairs nedabūt.
Kad uzliks jaunos dēļus , tos būtu prātīgi pirms piesišanas/pieskrūvēšanas atstāt kādu laiku ar ķīļiem saspiestus, lai vēl pažust un var gadīties ,ka izdodas iebāzt vēl kādu dēli.

Rihards Jansons, pirms 10 gadiem :

viennozīmīgi jāsāk ar demontāžu un tad ar grīdu montāžu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.