Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1152 skatījumi

Kur vis izdevīgāk iegādāties lietas toaletes izveidei laukos?

Māja un dārzs » Izdari pats

Laiks pienācis, ka beidzot vasaras mājās jātop toaletei un vanasistabai. Kur vis izdevīgāk iegādāties, boileri, toaletes podu, nepieciešamās trumbas u.c. ?

piemēram, salīdzināju, ka Depo pats lētakais toaletes pods (35 eur) un boileris (70eur) , ko jūs ieteiktu, varbūt uz to summu var caur internetu vai citu veikalu ir iespēja iegūt labākas kvalitātes boileri un toaletes podu? vai Depo ir lētākais un neko citur nevar dabūt? esmu pētijis SS.lv bet neko nesaprotu no kvalitātes.

Edijs

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

atvainojos. vēstuli centāmies nosūtīt automātiski! (++:- jauniņā vainīga (nav pārāk smuka) :)

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ATKRITUMOS MEKLĒ. Kā? ir bomžīši-nomet savu lieko ādu un-parunā ar kādu.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Kā jau te saka par lētu naudu kvalitāte visticamāk nebūs. Tāpēc iesaku ss.lv kur var noķert lietotas mantas par lētām naudām, daudzmaz zināmas firmas pods ar visu skolojamu kasti būs tikpat cik Depo lētucis.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Padomā loģiski - kāds apgrozījums ir DEPO un kāds interneta veikaliņam. DEPO iepērk preces no ražotājiem daudz lielākos apjomos un tādēļ saņem attiecīgi lielākas atlaides.DEPO gan ir lielāki izdevumi telpu uzturēšanā, darbinieku algošānā un tas ir tas ,kas ļauj interneta veikaliem pietuvoties lielo tirgotāju cenām, jo viņiem šie izdevumi ir niecīgi.
Pods pa 35.- nekas labs nebūs , bet vajadzības nokārtot varēs ;) Nekas nemēdz būt lēts tāpat vien. Nezinu cik litru ir tas boileris, bet ,pērkot lēti , jārēķinās ,ka nāksies atgriezties pie ši jautājuma tuvākā nākotnē :( Nekas nav lēts vai dārgs bez iemesla. Lētākām precēm ir sliktāka kvalitāte, lētāki , plānāki materiāli utl.Piem. lētie krāni ir skaļi, jo tiem ir zemas kvalitātes kartridži. Ir vērts salīdzināt labas kvalitātes lietas dažādās tirdzniecības vietās un arī interneta veikalos, jo gadās ,ka kādam interneta veikalam ir iespēja piegādāt to pašu kvalitatīvo preci lētāk.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms

+5644

 
Kvalitate = cena

pirms 7 gadiem  

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Ne vienmēr. Dažreiz tu pārmaksā par zīmolu vai nevajadzīgām lietām.
Piemēram, runājot par podiem - lēna vāka aizvēršanās...

Edijs Bērziņš, pirms 7 gadiem :

tieši tā, kā lai atšķir labas un sliktas kvalitātes esošās preces?

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Lai nokārtotu dabīgās vajadzības ,diez vai būs atšķirība cik vērtā podā to dara.Bet domāju ka izmest vairākus simtus par podu,nu tā jau būs naudas izmešana,bet ja rocība ļauj,tad cita lieta.
Bet ja pirksi ūdens krānus,iesaku tos gan ņemt no dārgākā gala,jeb tos kam keramikas "iekšas".Tas no praktiskā viedokļa,jo tur nekas neapkaļķojas,līdz ar to darbosies kā tikko pirkts arī pēc daudziem gadiem.

JanKa, pirms 7 gadiem :

Galīgiem lētučiem pārklājums tik sūdīgs, ka sūdi ķeras, skalošana nekāda, pludiņa mehānisms ātri nobeidzas :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.